En terminsdato har noget magisk over sig. Det er den dag du skal føde jeres barn. Det er den dato venner, familie, arbejdsgiver og alle mulige andre har hørt dig sige. Det står sågar også i din kalender. Og nu kommer dagen… Endelig!
Tasken er pakket, fryseren er fyldt op med mad, IKEA har haft mindst 1 besøg af dig den seneste uge og der kan heller ikke drikkes mere cafelatte med veninderne. Alle TV serier er set og babytøjet er vasket og lagt sammen.

Og så kommer dagen og der sker….. INGENTING! Og heller ikke næste dag. Eller næste dag og desperationen er nu ved at tage sit indhug i dig. Hvad gør du? Du kontakter en zoneterapeut, der har specialiseret sig indenfor graviditet og fødsler. Der er selvfølgelig ingen garanti for, at en fødsels igangsættelse virker på netop dig. Zoneterapi vil kun virke, hvis dit system er klart og modtageligt. Omvendt kan en behandling virke modnende og gøre dig mere klar til den kommende fødsel. I min klinik har jeg haft mange kvinder forbi min briks, som er gået over tid og ønsker igangsættelse af deres fødsel. I de fleste tilfælde går hun i fødsel 12-48 timer efter en behandling. Andre gange får hun 2-3 behandlinger og med 2 dages mellemrum. Jeg trykker på punkter, som kan virke igangsættende og kan frigøre de hormoner der skal til, for at kroppen naturligt går i fødsel.

Jeg kan hjælpe dig med at igangsættelse din fødsel

Zoneterapi kan ikke på nogen måde skade dit ufødte barn. Den gravide bliver lidt træt efter en behandling og slapper mere af, hvilket er rigtig godt for hendes system. Jeg viser også nogle øvelser og punkter som den gravide og ikke mindst manden kan praktisere hjemme eller på hospitalet. På den måde klæder jeg jer begge godt på til den kommende fødsel, som bliver jeres livs største oplevelse.

Vil du høre mere eller har du generelle spørgsmål om fødsels igangsættelse, så er du velkommen til at kontakte mig.

De bedste hilsner
Izabella

Er du barnløs eller i fertilitetsbehandling?

Kom til fertilitetsfyraftensmøde!

Nej, ellers tak!

Dine veninder omkring dig bliver gravide og deler glædesstrålende alle detaljer med dig. Din partner synes, at du taler for meget om barnløshed, cyklus og ægløsning. Og dine kolleger spørger jævnligt, om du ikke også snart skal have børn. Du føler dig ensom, stresset, jaloux, ked af det og meget frustreret. Men der er hjælp at hente!

 

Vi mødes fredag den 23. maj kl. 19-20.30 i vores yogasal. Det er et lukket forum, hvor der er plads til alle dine følelser, frustrationer, tårer, misundelse og latter. 

Arrangementet koster 295 kr. inkl. snacks og drikkevarer.