Kropsterapi i København

Få din krop til at slappe af ved kropterapeutisk massage

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er en behandlingsform, hvor vi arbejder med pulserende massage, åndedrættet og meridianerne på kroppen. Kropsterapi er for dig, der gerne vil lære dig selv endnu bedre at kende og som er nysgerrig på at arbejde med kroppen. Du kender sikkert dit hoved og din måde at agere på i livet særdeles godt og ved måske godt, hvad der er dine udfordringer her i livet.

Men selvom du føler, at du kender dig selv rigtigt godt, bliver kroppen alligevel nogle gang presset ud i situationer og begivenheder, hvor den må sige fra eller forsøge at fortælle dig noget. 

Det kan komme til udtryk på mange måder. Måske du har ondt i en skulder, mavespændinger, ondt i ryggen eller et andet sted på kroppen. Men har du tænkt over, at de fysiske smerter kan hænge sammen med noget andet?

Sådan foregår kropsterapi

Kropsterapi handler om, at vi sammen går på opdagelse og undersøger, hvad der ligger til grund for den smerte/spænding, du har i din krop. En kropsterapi behandling går i dybden og du vil føle en forløsning allerede efter din første behandling. Alt sammen udforskes i dit tempo og med dig i centrum.

Kropsterapi behandlingen kan udløse mange forskellige følelsesmæssige udtryk. Vrede, latter, gråd, stivhed, rystelser, skælven, råb, etc. Men når du rejser dig fra briksen efter en behandling, vil du føle en lettelse, en frihed i kroppen, som vel mest minder om den følelse, vi har, når vi har ”lettet vores hjerte” til et andet menneske. Under din kropsterapi behandling har kroppen fået lov at udtrykke sig uden ret meget tale.

Efter behandlingen vil du kunne gå ud i livet med en erfaring rigere på dig selv og ikke mindst dine omgivelser.

Kære Izabella.

Tusind tak for idag.

Jeg vil bare lige fortælle, at det er som om, at jeg har fået større volumen i lungerne. Jeg kunne trække vejret i bund, da jeg gik hjem gennem byen.

Det var rigtig dejligt endelig at kunne det, tak.

Kh Lotte

Lotte

Kropsterapeut klient

Jeg kan virkelig mærke, hvor rart det har været for min nakke og skuldre efter i dag.

Du er så god!

Hilsen A
Annonym

Anbefaling fra en klient

Ønsker du at booke en tid til kropsterapi?

En behandling varer 60 minutter og koster 895 kr.
Book online her
Huskdigselv Zoneterapi

Hvad indeholder en behandling af kropsterapi?

Behandlingen indledes med en kort snak for at finde ud af, hvor du er i livet og for at få en fornemmelse af nogle af de problematikker, du har. Under behandlingen bliver du guidet i din vejrtrækning og hjulpet til at sætte ord på de følelser, der eventuelt kommer til udtryk under behandlingen. Du vil opleve, at behandlingen kan være konfronterende, men at den samtidig er tryg og omsorgsfuld. Vi arbejder i klinikken intuitivt og fokuserer på de ting, der dukker op under behandlingen. 

Du kan efter en behandling føle dig træt og måske lidt indadvendt. Det er derfor en god ide, at tage den med ro efter behandlingen. Mange har lyst til at være lidt alene med de følelser, der kan komme frem fra en kropsterapi behandling. Det er helt normalt. Det kan vel bedst sammenlignes med at få ”lettet sit hjerte” på en nonverbal måde.

Hvem bruger kropsterapi?

Her kan du se nogle eksempler på nogle af de klienter vi har behandlet med kropsterapi i klinikken: 

  • Børn – fra nyfødte til teenagere, som kan have fordøjelsesproblemer, motoriske problemer, uro i kroppen, skævhed i kroppen, m.m.
  • Personer hvor stress har sat sig i kroppen.
  • Gravide, hvor deres krop trænger til at blive afspændt, et bækken der gør ondt eller lignende.
  • Kontorarbejderen, som har smerter i f.eks. nakke/skuldre.
  • Personer i alle aldre med fordøjelsesproblemer.
  • Kraftig eller vedvarende hovedpine eller migræne.
  • Personer, som har brug for at lukke op, fordi fortiden driller på den ene eller den anden måde.

Ønsker du at booke en tid?