+45 30 62 12 34 huskdigselv@gmail.com

Kropsterapi i København

Få din krop til at slappe af ved kropterapeutisk massage

Hvad er kropsterapi?

Kropsterapi er en behandlingsform, som bl.a. arbejder med pulserende massage, åndedrættet og meridianerne på kroppen. Kropsterapi er til dig, der gerne vil lære dig selv endnu bedre at kende og som er nysgerrig på at arbejde med kroppen. Du kender sikkert dit hoved og din måde at agere på i livet særdeles godt og ved måske godt, hvad der er dine udfordringer her i livet.

Selvom du kan være klog på dit liv, bliver kroppen alligevel nogen gange presset ud i situationer og begivenheder, så kroppen siger fra og forsøger at fortælle dig noget. Det kan komme til udtryk på mange måder. Måske du har ondt i en skulder, lysken, ryggen eller et andet sted på kroppen. Men har du tænkt over, at de fysiske smerter kan hænge sammen med noget andet?

Hvordan arbejder jeg med kropsterapi?

Kropsterapi handler om at vi sammen går på opdagelse og undersøger hvad der ligger til grund for den smerte/spænding du har i din krop. En kropsterapi behandling går i dybden og du vil føle en forløsning allerede efter din første kropsterapi behandling i min klinik i indre København tæt på Kongens Nytorv. Alt sammen udforskes i dit tempo og med dig i centrum.

Kropsterapi behandlingen kan hos nogen udløse vrede, latter, gråd, stivhed, rystelser, skælven, råb og andre følelsesmæssige udtryk. Men når du rejser dig fra briksen efter en behandling, vil du føle en lettelse, en frihed i kroppen, som vel mest minder om den følelse vi har når vi har ”lettet vores hjerte” til et andet menneske. Under din kropsterapi behandling har kroppen fået lov at udtrykke sig.

Gennem den opmærksomhed du vil føle i det kropslige arbejde, vil du kunne gå ud i livet med en erfaring rigere på dig selv og ikke mindst dine omgivelser.

Kære Izabella.

Tusind tak for idag.

Jeg vil bare lige fortælle, at det er som om, at jeg har fået større volumen i lungerne. Jeg kunne trække vejret i bund, da jeg gik hjem gennem byen.

Det var rigtig dejligt endelig at kunne det, tak.

Kh Lotte

Lotte

Kropsterapeut klient

Jeg kan virkelig mærke, hvor rart det har været for min nakke og skuldre efter i dag.

Du er så god!

Hilsen A

Annonym

Anbefaling fra en klient

Ønsker du at booke en tid til kropsterapi?

En behandling varer 60 minutter og koster fra 640 kr. ved 10 behandlinger
Book online her
Huskdigselv Zoneterapi

Hvad indeholder en behandling af kropsterapi?

Jeg indleder behandlingen med en kort snak med dig for at finde ud af, hvor du er i livet og hvad jeg fornemmer, du har brug for.mJeg vil under kropsterapi behandlingen guide dig i din vejrtrækning og hjælpe dig med at sætte ord på de følelser, der eventuelt kommer til udtryk under behandlingen. Min behandlingsform kan være konfronterende, men den er samtidig tryg og omsorgsfuld. Jeg arbejder intuitivt og jeg fokuserer på det, som kommer frem under kropsterapi behandlingen.

Du kan efter en behandling føle dig træt og måske lidt indadvendt. Det er derfor en god ide, ikke at skulle en masse efter en behandling. Mange har lyst til at være lidt alene med de følelser, der kan komme frem fra en kropsterapi behandling. Det er helt normalt. Det an vel bedst sammenlignes med at få ”lettet sit hjerte” på en nonverbal måde.

Hvem bruger kropsterapi?

Nedenfor har jeg samlet et par eksempler på, hvem der kommer i min klinik for at få kropsterapi:

  • Børn fra nyfødte til teenagere, som kan have fordøjelsesproblemer, motoriske problemer, uro i kroppen, skævhed i kroppen, m.m.
  • Personer, hvor stress der har sat sig i kroppen.
  • Gravide, hvor deres krop trænger til at blive afspændt, et bækken der gør ondt eller lignende.
  • Kontorarbejderen, som har smerter i feks. nakke/skuldre.
  • Personer i alle aldre med fordøjelsesproblemer.
  • Folk med kraftig eller vedvarende hovedpine eller migræne.
  • Personer, som har brug for lukke op, fordi fortiden driller på den ene eller den anden måde.

Ønsker du at booke en tid?

Er du barnløs eller i fertilitetsbehandling?

Kom til fertilitetsfyraftensmøde!

Nej, ellers tak!

Dine veninder omkring dig bliver gravide og deler glædesstrålende alle detaljer med dig. Din partner synes, at du taler for meget om barnløshed, cyklus og ægløsning. Og dine kolleger spørger jævnligt, om du ikke også snart skal have børn. Du føler dig ensom, stresset, jaloux, ked af det og meget frustreret. Men der er hjælp at hente!

 

Vi mødes fredag den 5. april kl. 16-19 i vores yogasal. Det er et lukket forum, hvor der er plads til alle dine følelser, frustrationer, tårer, misundelse og latter. 

Arrangementet koster 295 kr. inkl. snacks og drikkevarer.