+45 30 62 12 34 huskdigselv@gmail.com

Kropsterapi mod migræne og hovedpine

Kropsterapi og hovedpine?

Der kan være mange årsager til hovedpine/migræne. Du har sikkert prøvet mange forskellige måder at lindre din hovedpine på udover smertestillende præparater. Men har du tænkt over, at din krop måske prøver at sige noget til dig?

Her er nogle af årsagerne til hovedpine/migræne:

  • Spisevaner – pas på med kaffe, chokolade, salt, kunstige sødestoffer og alkohol
  • Stress og søvn – for lidt/meget søvn og en stresset livsstil
  • Weekend hovedpine – når du endelig holder fri siger kroppen fra og hovedet gør ondt
  • Hormoner – op til en menses
  • Spændingshovedpine – hvis du spænder op når du arbejder eller når du sover
  • For lidt væskeindtag
  • Rygning
  • Tankemylder – hovedet er på overarbejde

Hvorfor får vi hovedpine/migræne?

Der kan være mange årsager til at du får hovedpine/migræne. En ting er helt sikkert. Din krop får den pause som den beder om også selvom du ikke er med på den.

Kropsterapi mod hovedpine/migræne kan hjælpe dig og få din hovedpine til at lette. Du behøver ikke have akut hovedpine når du får kropsterapi behandling på min klinik i indre København. Behandlingerne vil hjælpe dig så du vil kunne mærke en lettelse i hovedet til næste anfald. I takt med at du får kropsterapi mod hovedpine/migræne hos mig, vil din krop slappe af og langsomt give efter for de blokeringer og spændinger der sidder i din nakke, skuldre og andre steder på din krop. Flere års hovedpine/migræne forsvinder ikke efter en enkelt behandling. Men du vil mærke en forskel når du stiger ned af min massagebriks. Og de små tegn vil være vejen for dig så du bliver bedre til at lytte til din krop fremover.

Min klinik ligger centralt i indre by tæt ved Kongens Nytorv. Så du kan let komme til og fra min klinik med cykel, metro eller bus. Vil du vide mere om kropsterapi mod hovedpine/migræne, er du meget velkommen til at ringe til mig på 30621234 eller sende mig en besked i kontaktformularen. Uanset om du ønsker zoneterapi eller kropsterapi behandling, så vil jeg møde dig lige der hvor du er.

Ønsker du, at booke en tid til kropsterapi?

En behandling varer 60 minutter og koster fra 640 kr. ved 10 behandlinger
Book online her
Huskdigselv Zoneterapi

Ønsker du at booke en tid?

Er du barnløs eller i fertilitetsbehandling?

Kom til fertilitetsfyraftensmøde!

Nej, ellers tak!

Dine veninder omkring dig bliver gravide og deler glædesstrålende alle detaljer med dig. Din partner synes, at du taler for meget om barnløshed, cyklus og ægløsning. Og dine kolleger spørger jævnligt, om du ikke også snart skal have børn. Du føler dig ensom, stresset, jaloux, ked af det og meget frustreret. Men der er hjælp at hente!

 

Vi mødes fredag den 5. april kl. 16-19 i vores yogasal. Det er et lukket forum, hvor der er plads til alle dine følelser, frustrationer, tårer, misundelse og latter. 

Arrangementet koster 295 kr. inkl. snacks og drikkevarer.