Kropsterapi mod migræne og hovedpine

Hvorfor får jeg hovedpine?

Der kan være mange årsager til hovedpine/migræne. Du har sikkert prøvet mange forskellige måder at lindre din hovedpine på – udover smertestillende præparater. Men har du tænkt over, at din krop måske prøver at fortælle dig noget?

Her er nogle af årsagerne til hovedpine/migræne:

  • Spisevaner – pas på med kaffe, chokolade, salt, kunstige sødestoffer og alkohol
  • Stress og søvn – for lidt/meget søvn og en stresset livsstil
  • Weekend hovedpine – når du endelig holder fri siger kroppen fra og hovedet gør ondt
  • Hormoner – op til en menses
  • Spændingshovedpine – hvis du spænder op, når du arbejder eller når du sover
  • For lidt væskeindtag
  • Rygning
  • Tankemylder – hovedet er på overarbejde

Derfor kan kropsterapi afhjælpe hovedpine og migræne

Kropsterapi mod hovedpine og migræne kan hjælpe dig og få din hovedpine til at lette. Du behøver ikke have akut hovedpine, når du får kropsterapi. Behandlingerne vil hjælpe dig, så du vil kunne mærke en lettelse i hovedet til næste anfald. I takt med at du får kropsterapi mod hovedpine og migræne, vil din krop slappe af og langsomt give efter for de blokeringer og spændinger, der sidder i din nakke, skuldre og andre steder på din krop. Flere år med hovedpine eller migræne forsvinder ikke efter en enkelt behandling. Men du vil mærke en forskel, når du stiger ned af massagebriksen. Og du bliver formentlig også bedre til at lytte til din krops tegn fremover. 

Huskdigselv klinikken ligger centralt i indre by tæt på ved Kongens Nytorv. Så du kan let komme der til med metro eller bus.

Vil du vide mere om kropsterapi mod hovedpine og migræne, er du meget velkommen til at ringe på 30621234 eller sende en besked i kontaktformularen her på siden. Vi hjælper også med at vurdere om det er bedst for dig i din situation at få zoneterapi eller kropsterapi for at afhjælpe din hovedpine eller migræne. 

Ønsker du, at booke en tid til kropsterapi?

En behandling varer 60 minutter og koster 895 kr.
Book online her
Huskdigselv Zoneterapi

Ønsker du at booke en tid?