+45 30 62 12 34 huskdigselv@gmail.com

Kropsterapi mod stress

Når du bliver stresset, går det ud over din krop. Kropsterapi mod stress kan hjælpe dig ud af din stress tilstand.

Hvad er symptomerne på en stresset krop?

En stresset krop reagerer og her kan du læse lidt mere om de advarsels signaler, din krop udsender hvis din krop er stresset:

  • Uro og rastløshed
  • Svigtende hukommelse og koncentrationsbesvær
  • Nedsat immunforsvar grundet forhøjet stresshormon i blodet
  • Kolde hænder og fødder
  • Vægttab eller vægtstigning
  • Hertebanken
  • Hovedpine pga forhøjet blodtryk
  • Tarmfunktionen bliver påvirket som feks smerter i maven, diarre, mavesår
  • Ofte tissetrang da forhøjet stress hormon i kroppen udskilles via nyrerne og blæren.
  • Mundtørhed og tørst

Hvorfor bliver vi stressede?

Der er mange årsager til en stresset krop. Der kan være livsbegivenheder såsom skilsmisse, forældreskab, fyring fra job/jobskifte, dødsfald, flytning, ny partner eller gamle temaer der bliver aktiveret. Vi kan ikke selv beslutte om vi vil være stressede eller ikke. Det er kroppens måde at sige fra på. Uanset hvor rationelle vi ellers er i vores hverdag. Vi kan køre med 180 i timen i et stykke tid. Men selv en krop skal have et pit-stop eller mere brændstof. Kropsterapi mod stress kan være netop det brændstof der skal til for at hele din krop igen.

Kropsterapi mod stress kan hjælpe dig ud af din situation. Du vil allerede efter første behandling føle at din krop er mere rolig og at du mærker en naturlig træthed. Jeg har behandlet mange klienter med stress og som har hjulpet dem igennem deres livs situation.

Fra min klinik i indre København og som ligger centralt og tæt på Kongens Nytorv, vil vi udforske, hvad der ligger til grund for stress i din krop. Fra min massagebriks vil du modtage kropsterapi mod stress på en blid og omsorgsfuld måde hvor du er tryg og i gode hænder. Uanset hvilken behandlingsform du vælger hos mig, vil jeg møde dig der hvor du er i livet.

Ønsker du, at booke en tid til kropsterapi?

En behandling varer 60 minutter og koster fra 640 kr. ved 10 behandlinger
Book online her
Huskdigselv Zoneterapi

Ønsker du at booke en tid?

Er du barnløs eller i fertilitetsbehandling?

Kom til fertilitetsfyraftensmøde!

Nej, ellers tak!

Dine veninder omkring dig bliver gravide og deler glædesstrålende alle detaljer med dig. Din partner synes, at du taler for meget om barnløshed, cyklus og ægløsning. Og dine kolleger spørger jævnligt, om du ikke også snart skal have børn. Du føler dig ensom, stresset, jaloux, ked af det og meget frustreret. Men der er hjælp at hente!

 

Vi mødes fredag den 5. april kl. 16-19 i vores yogasal. Det er et lukket forum, hvor der er plads til alle dine følelser, frustrationer, tårer, misundelse og latter. 

Arrangementet koster 295 kr. inkl. snacks og drikkevarer.