Behandlerne hos Huskdigselv

IZABELLA WINTHER

IZABELLA WINTHER

Grundlægger, Zoneterapeut, Kropsterapeut og Fødselshjælper

 
I 2015 etablerede jeg klinikken Huskdigselv. Jeg har være uddannet FDZ zoneterapeut siden år 2000 og har løbende specialiseret mig i – og hjulpet rigtig mange kvinder på min klinik indenfor barnløshed, fertilitet, graviditet, fødsler og spædbørn. Jeg er også uddannet fødselsterapeut og har deltaget og assisteret ved mere end 60 fødsler. Og i efteråret åbner jeg en fødselsterapeut-uddannelse. Se fødselsterapeuten.dk

Jeg er også uddannet Totum kropsterapeut og kan på den måde udbyde en helhedsbehandling til dig, som ønsker at komme af med kroppens spændinger – hvad enten de er mentalt eller fysisk funderet.

Jeg er mor til tre store børn og havde selv en fødselsterapeut med til to af mine fødsler. Det var den største gave til både mig og mine børn. Jeg har en tidligere baggrund indenfor marketing- og reklamebranchen, men besluttede i 2015 at skifte spor og åbne min egen klinik. Jeg er altid nysgerrig på at lære dig at kende som klient og sammen udforske de dybereliggende årsager til dine udfordringer. Du vil opleve et frirum hos mig, hvor der er plads til at tale om de svære ting – uden at du skal føle dig forkert. Jeg er varm, lyttende og omsorgsfuld af natur – men der er også altid plads til et godt grin.

GRY WINTHER

GRY WINTHER

Uddannet zoneterapeut og RAB-godkendt

Jeg er især optaget af, hvordan zoneterapien kan bidrage til at opnå ligevægt i krop og sind, understøtte kroppens egne helbredende kræfter og afhjælpe både kroniske og akutte ubalancer. Det er vigtigt for mig, at zoneterapien er en holistisk behandlingsform, altså at det er det hele menneske, man behandler, og ikke kun enkelte symptomer. Det er også vigtigt for mig at behandlingens omdrejningspunkt er den gode relation og samtalen mellem behandler og klient. Jeg valgte at uddanne mig til zoneterapeut blandt andet fordi, jeg kan bruge mine andre kompetencer sammen med zoneterapien. Jeg oplever ofte, at det er relevant at inddrage f.eks. mindfulness – eller en coachende og mindful tilgang i behandlingen.

Jeg synes også, at zoneterapien er en fantastisk på den måde, at man i behandlingen på samme tid kan arbejde langsigtet med forebyggelse eller oprettelse af ubalancer – og kan give sine klienter en helt umiddelbar oplevelse af afspænding og lindring. 

Jeg brænder for at hjælpe mine klienter med at få det godt gennem en nærværende, empatisk og professionel behandling, hvor du trygt kan være præcis, som du er. Jeg er også begejstret over at arbejde med klinikkens speciale; fertilitet, graviditet, fødsel og baby.

Jeg er en moden kvinde med masser af livsindsigt. Jeg er mor til fire børn, som i dag alle er voksne, og jeg har to børnebørn. Min interesse for mennesker har været den røde tråd igennem hele mit arbejdsliv. Jeg er oprindelig uddannet arkitekt. Jeg har desuden en master coachuddannelse fra NLP Huset og en mindfulness-instruktøruddannelse fra ID Academy.