Behandlerne på Huskdigselv.dk

IZABELLA WINTHER

IZABELLA WINTHER

Grundlægger, Zoneterapeut, Kropsterapeut og Fødselshjælper

 
I 2015 etablerede jeg klinikken Huskdigselv. Jeg har være uddannet FDZ zoneterapeut siden år 2000 og har løbende specialiseret mig i – og hjulpet rigtig mange kvinder på min klinik indenfor barnløshed, fertilitet, graviditet, fødsler og spædbørn. Jeg er også uddannet fødselsterapeut og har deltaget og assisteret ved mere end 60 fødsler. Og i efteråret åbner jeg en fødselsterapeut-uddannelse. Se fødselsterapeuten.dk

Jeg er også uddannet Totum kropsterapeut og kan på den måde udbyde en helhedsbehandling til dig, som ønsker at komme af med kroppens spændinger – hvad enten de er mentalt eller fysisk funderet.

Jeg er mor til 3 store børn og havde selv en fødselsterapeut med til to af mine fødsler. Det var den største gave til både mig og mine børn. Jeg har en tidligere baggrund indenfor marketing- og reklamebranchen, men besluttede i 2015 at skifte spor og åbne min egen klinik. Jeg er altid nysgerrig på at lære dig at kende som klient og sammen udforske de dybereliggende årsager til dine udfordringer. Du vil opleve et frirum hos mig, hvor der er plads til at tale om de svære ting – uden at du skal føle dig forkert. Jeg er varm, lyttende og omsorgsfuld af natur – men der er også altid plads til et godt grin.

GRY WINTHER

GRY WINTHER

Uddannet zoneterapeut og RAB-godkendt

 
Jeg er optaget af, hvordan zoneterapien kan bidrage til at opnå ligevægt i krop og sind,
understøtte kroppens egne helbredende kræfter og afhjælpe både kroniske og akutte ubalancer.

Jeg brænder for at hjælpe mine klienter med at få det godt gennem en nærværende, empatisk og professionel behandling, hvor du trygt kan være præcis, som du er. Jeg er også begejstret over at arbejde med klinikkens speciale; fertilitet, graviditet, fødsel og baby.

Jeg er en moden kvinde med masser af livsindsigt. Jeg er mor til fire børn, som i dag alle er voksne, og jeg har to børnebørn. Min interesse for mennesker har været den røde tråd igennem hele mit arbejdsliv. Jeg er oprindelig uddannet arkitekt og har i mange år arbejdet med at skabe fysiske rammer for menneskers liv og udfoldelse. Jeg har også arbejdet med at skabe konstruktive sociale rammer for interkulturel læring, ligesom jeg har været projekt- og teamleder. I min baggage har jeg desuden en master coachuddannelse fra NLP Huset og en mindfulnessinstruktøruddannelse fra ID Academy.

Jeg er uddannet zoneterapeut fra Den Danske Zoneterapeutskole og RAB godkendt.

Er du barnløs eller i fertilitetsbehandling?

Kom til fertilitetsfyraftensmøde!

Nej, ellers tak!

Dine veninder omkring dig bliver gravide og deler glædesstrålende alle detaljer med dig. Din partner synes, at du taler for meget om barnløshed, cyklus og ægløsning. Og dine kolleger spørger jævnligt, om du ikke også snart skal have børn. Du føler dig ensom, stresset, jaloux, ked af det og meget frustreret. Men der er hjælp at hente!

 

Vi mødes fredag den 23. maj kl. 19-20.30 i vores yogasal. Det er et lukket forum, hvor der er plads til alle dine følelser, frustrationer, tårer, misundelse og latter. 

Arrangementet koster 295 kr. inkl. snacks og drikkevarer.