+45 30 62 12 34 huskdigselv@gmail.com

Referencer og Udtalelser

Tilfredse kunder hos Huskdigselv

Nogle af mine klienter har været så søde at skrive et par ord om deres oplevelse hos Huskdigselv. Dem har jeg valgt at gengive her – uden at redigere i dem.

Jeg gik til zoneterapi under min graviditet hos Izabella. Jeg startede da jeg var i 7.uge da jeg følte mig så træt så træt, og havde brug for at gøre noget godt for mig selv og “lille ny”. Jeg var til zoneterapi ca. hver tredje uge under hele min graviditet og de sidste uger op til fødslen var jeg der hver uge.
Det var så rart at få zoneterapi, det fik hele min krop til at slappe af -og det at Izabella også giver fødselshjælp gjorde, at jeg fik en masse inspiration og gode råd med mig undervejs til at nyde min graviditet… Jeg var til zoneterapi dagen inden min termin ved frokost tid, om natten gik vandet og næste morgen kom min lille søn til verdenen. Min fødsel gik godt og jeg er sikker på, at zoneterapien dagen forinden hjalp mig rigtig godt fra start.
Jeg kan varmt anbefale et zoneterapi forløb hos Izabella, hvis du vil gøre noget godt for dig selv.

Ann-Kirstin, Nybagt mor

Jeg har i to omgange været i behandling hos Izabella – senest efter to operationer for diskusprolaps. Jeg lider af smerter og spændinger i lænd og ryg, og jeg kan varmt anbefale Izabella til smertelindring.
Når jeg kommer til behandling, har jeg mange smerter, og når jeg rejser mig fra briksen, har jeg næsten ingen. Smerterne kommer igen efter et par dage, men det er den eneste behandling, jeg har prøvet, som rent faktisk tager smerterne – om ikke permanent så i hvert fald i en periode. Jeg er stadig i behandling, så der kan stadig nå at ske meget.
Hvis du har et problem, så prøv en time med Izabella. Hvis du er skeptisk, så prøv alligevel. Jeg var selv meget skeptisk, men måtte overgive mig efter én behandling. Uanset hvad er det som en times fodmassage, og det er jo egentlig heller ikke så skidt endda.

Nicolai, 33 år, rygsmerter

Izabella var fødselshjælper/zoneterapeut ved min fødsel af vores søn. Izabella indledte forløbet med en utrolig god fødselsforberedelse med forskellige øvelser, gode råd og en gennemgang af mine ønsker og forventninger til fødslen. Izabella var klar ved telefonen med støtte og omsorg omkring termin, og var fuldt ud på fra start til slut i hele de 3½ døgn fødslen varede. Hun kom og deltog så snart jeg sagde, at jeg ønskede det. Selvom jeg egentlig er ret blufærdig, havde Izabella evnen til at være der for mig på en yderst respektfuld og behagelig vis, mens det hele stod på. Hun gav smertelindring vha. zoneterapi, var omsorgsfuld, hjalp min mand med at flytte mig rundt i forskellige stillinger og holde mine ben osv.
Med sit kærlige og yderst vindende væsen samt gode zoneterapeutiske evner var hun med til at gøre min fødsel til en yderst behagelig oplevelse på trods af, at den var så lang. Samtidig støttede hun mig i mit ønske om ikke at modtage smertestillende præparater og gav mig massage og lavede øvelser med mig i stedet. Jeg kan klart anbefale Izabella, og jeg står gerne til rådighed med flere informationer om forløbet.

Karina, fødselshjælp

Har du haft en god oplevelse?

Hvis du har haft en oplevelse hos Husk Dig Selv, så vil jeg blive meget glad, hvis du vil rate mig og skrive nogle få ord. Du skal blot klikke på knappen her under 🙂

Anmeld Huskdigselv på 2 min her
Huskdigselv Zoneterapi

Referencer og Uddannelser

Jeg er uddannet hos FDZ

Uddannelsen fra Forenede Danske Zoneterapeuter er garanti for, at du hos mig får en ordentlig behandling. FDZ-uddannelsen tager 2 år og afsluttes med eksamen i teoretisk viden og praktisk prøve.

R

Jeg er registreret i RAB

Når man er registreret i Registreringsordningen for Alternative Behandlere (RAB), skal man leve op til en række krav inden for uddannelse, efteruddannelse, etik, god klinisk praksis, journalføring m.m.

Jeg er Enatal Fødselshjælper

Jeg er uddannet Enatal Fødselshjælper som supplement til zoneterapeut uddannelsen.

Pressen

Læs her artikler om zoneterapi og fødselshjælp, og hvad det vil sige at have en fødselshjælper med til fødslen. Artiklerne er også gode at læse for den kommende far.

1. Artikel fra fagbladet Zoneterapeuten (2/2015), hvor Izabella fortæller om sit uddannelsesforløb hos Totum – Skole For Kropsterapi.

2. Artikel i Herlev Bladet

3. Artikel fra Enatal, hvor Izabella fortæller om sin egen fødsel med en fødselshjælper

Kolleger jeg kan anbefale

Dorte Christiansen
Zoneterapi, kropsterapi og psykoterapi

Kastanie Allé 18
2720 Vanløse
www.enatal.dk
Telefon: 40422340

Ønsker du at booke en tid?

Er du barnløs eller i fertilitetsbehandling?

Kom til fertilitetsfyraftensmøde!

Nej, ellers tak!

Dine veninder omkring dig bliver gravide og deler glædesstrålende alle detaljer med dig. Din partner synes, at du taler for meget om barnløshed, cyklus og ægløsning. Og dine kolleger spørger jævnligt, om du ikke også snart skal have børn. Du føler dig ensom, stresset, jaloux, ked af det og meget frustreret. Men der er hjælp at hente!

 

Vi mødes fredag den 5. april kl. 16-19 i vores yogasal. Det er et lukket forum, hvor der er plads til alle dine følelser, frustrationer, tårer, misundelse og latter. 

Arrangementet koster 295 kr. inkl. snacks og drikkevarer.