Referencer og udtalelser

Tilfredse kunder hos Huskdigselv

Nogle af vores klienter har været så søde at skrive et par ord om deres oplevelse hos Huskdigselv. Dem har vi valgt at gengive her – uden at redigere i dem.

Jeg gik til zoneterapi under min graviditet hos Izabella. Jeg startede da jeg var i 7.uge da jeg følte mig så træt så træt, og havde brug for at gøre noget godt for mig selv og “lille ny”. Jeg var til zoneterapi ca. hver tredje uge under hele min graviditet og de sidste uger op til fødslen var jeg der hver uge.
Det var så rart at få zoneterapi, det fik hele min krop til at slappe af -og det at Izabella også giver fødselshjælp gjorde, at jeg fik en masse inspiration og gode råd med mig undervejs til at nyde min graviditet… Jeg var til zoneterapi dagen inden min termin ved frokost tid, om natten gik vandet og næste morgen kom min lille søn til verdenen. Min fødsel gik godt og jeg er sikker på, at zoneterapien dagen forinden hjalp mig rigtig godt fra start.
Jeg kan varmt anbefale et zoneterapi forløb hos Izabella, hvis du vil gøre noget godt for dig selv.

Ann-Kirstin, Nybagt mor

Jeg har i to omgange været i behandling hos Izabella – senest efter to operationer for diskusprolaps. Jeg lider af smerter og spændinger i lænd og ryg, og jeg kan varmt anbefale Izabella til smertelindring.
Når jeg kommer til behandling, har jeg mange smerter, og når jeg rejser mig fra briksen, har jeg næsten ingen. Smerterne kommer igen efter et par dage, men det er den eneste behandling, jeg har prøvet, som rent faktisk tager smerterne – om ikke permanent så i hvert fald i en periode. Jeg er stadig i behandling, så der kan stadig nå at ske meget.
Hvis du har et problem, så prøv en time med Izabella. Hvis du er skeptisk, så prøv alligevel. Jeg var selv meget skeptisk, men måtte overgive mig efter én behandling. Uanset hvad er det som en times fodmassage, og det er jo egentlig heller ikke så skidt endda.

Nicolai, 33 år, rygsmerter

Izabella var fødselshjælper/zoneterapeut ved min fødsel af vores søn. Izabella indledte forløbet med en utrolig god fødselsforberedelse med forskellige øvelser, gode råd og en gennemgang af mine ønsker og forventninger til fødslen. Izabella var klar ved telefonen med støtte og omsorg omkring termin, og var fuldt ud på fra start til slut i hele de 3½ døgn fødslen varede. Hun kom og deltog så snart jeg sagde, at jeg ønskede det. Selvom jeg egentlig er ret blufærdig, havde Izabella evnen til at være der for mig på en yderst respektfuld og behagelig vis, mens det hele stod på. Hun gav smertelindring vha. zoneterapi, var omsorgsfuld, hjalp min mand med at flytte mig rundt i forskellige stillinger og holde mine ben osv.
Med sit kærlige og yderst vindende væsen samt gode zoneterapeutiske evner var hun med til at gøre min fødsel til en yderst behagelig oplevelse på trods af, at den var så lang. Samtidig støttede hun mig i mit ønske om ikke at modtage smertestillende præparater og gav mig massage og lavede øvelser med mig i stedet. Jeg kan klart anbefale Izabella, og jeg står gerne til rådighed med flere informationer om forløbet.

Karina, fødselshjælp

Har du haft en god oplevelse?

Hvis du har haft en oplevelse hos Huskdigselv, så vil vi blive meget glade, hvis du vil fortælle om din oplevelse hos os.  Du skal blot klikke på knappen her under

Anmeld Huskdigselv på 2 min her
Huskdigselv Zoneterapi

Referencer og Uddannelser

Vi er uddannet hos FDZ

Uddannelsen fra Forenede Danske Zoneterapeuter er garanti for, at du hos os får en ordentlig behandling. FDZ-uddannelsen tager to år og afsluttes med eksamen i teoretisk viden og en praktisk prøve.

R

Vi er registrerede RAB behandlere

Når man er registreret i Registreringsordningen for Alternative Behandlere (RAB), skal man leve op til en række krav inden for uddannelse, efteruddannelse, etik, god klinisk praksis, journalføring m.m.

Izabella er fødselshjælper og kropsterapeut

Indehaver af Huskdigselv Izabella Winther er uddannet Enatal Fødselshjælper samt Totum Kropsterapeut som supplement til zoneterapeut uddannelsen.

Ønsker du at booke en tid?