Zoneterapi i København

Zoneterapi genskaber balancen i kroppen ved tryk på fødderne. Kun 695-895 kr. pr. behandling

Zoneterapi i København – Skab balance i kroppen

Når noget i din krop ikke fungerer, kommer den i ubalance, og ubalance kan resultere i sygdom, smerter, ubehag og træthed. Zoneterapi kan genskabe denne balance ved tryk på fødderne. Under og på dine fødder findes zoner, kaldet reflekszoner, for hvert eneste område af din krop. Hvis en reflekszone er øm, er der problemer det tilsvarende sted på kroppen. Under zoneterapi behandles arbejdes der med reflekszonerne ved hjælp af tryk under foden. På den måde kan zoneterapeuten afhjælpe problemerne og få kroppen tilbage i balance. 

Hvordan arbejder vi med zoneterapi?

Vi har mange forskellige klienter i vores klinik tæt på Gammel Strand Metro og Christiansborg. Zoneterapi foregår primært under fødderne. Hele din krop er repræsenteret under fødderne, og vi arbejder med tryk og stimulation på de punkter, der repræsenterer dine organer, muskler, osv. under dine fødder. Nogle af de ting, vi typisk behandler er:

 • Menstruationsproblemer og andre gener i underlivet
 • Barnløshed
 • Igangsætning af fødsel
 • Smerter og ve-regulation under fødslen
 • Skrigeture hos spædbørn
 • Stress og symptomer på stress
 • Svagt immunforsvar
 • Allergi, astma og eksem
 • Hormonelle forstyrrelser
 • Urinvejslidelser
 • Muskelspændinger i ryg-, nakke- og skulderområdet
 • Migræne og hovedpine
 • Fordøjelsesproblemer

Ønsker du at booke en tid til zoneterapi?

En behandling varer 60 minutter og koster 695-895 kr.
Book online her
Zoneterapi hos Huskdigselv
Klinik indretning hos Huskdigselv

Hvordan kan du få glæde af zoneterapi?

Zoneterapi har en afslappende virkning på dig og din krop. Min behandling virker udrensende og balancerende i dit system. Nogle foretrækker en kombi behandling af kropsterapi og zoneterapi. Det vigtigste er, at du vil føle, at du får mere energi og overskud og at din krop får det bedre af zoneterapibehandlingerne, uanset hvad du kommer med af symptomer. Zoneterapien kan også være forkælelse af dig i en time en gang imellem – ren selvforkælelse i en hektisk hverdag!

Hvordan finder jeg mere information om zoneterapi?

Hvis du vil høre mere om zoneterapi, vores behandlinger eller erfaringer med behandlingerne er du velkomen til at ringe på 30 62 12 34 eller kontakte os via kontaktformularen her på siden. 

Hvad siger folk, der har fået zoneterapi hos Huskdigselv?

Ann-Kirstin, Nybagt mor

Jeg gik til zoneterapi under min graviditet hos Izabella. Jeg startede da jeg var i 7.uge da jeg følte mig så træt så træt, og havde brug for at gøre noget godt for mig selv og “lille ny”. Jeg var til zoneterapi ca. hver tredje uge under hele min graviditet og de sidste uger op til fødslen var jeg der hver uge.

Det var så rart at få zoneterapi, det fik hele min krop til at slappe af – og det at Izabella også giver fødselshjælp gjorde, at jeg fik en masse inspiration og gode råd med mig undervejs til at nyde min graviditet… Jeg var til zoneterapi dagen inden min termin ved frokost tid, om natten gik vandet og næste morgen kom min lille søn til verdenen. Min fødsel gik godt og jeg er sikker på, at zoneterapien dagen forinden hjalp mig rigtig godt fra start.

Jeg kan varmt anbefale et zoneterapi forløb hos Izabella, hvis du vil gøre noget godt for dig selv.

Nicolai, 33 år, rygsmerter

Jeg har i to omgange været i behandling hos Izabella – senest efter to operationer for diskusprolaps. Jeg lider af smerter og spændinger i lænd og ryg, og jeg kan varmt anbefale Izabella til smertelindring… (uddrag)

Ønsker du at booke en tid?