+45 30 62 12 34 huskdigselv@gmail.com

Zoneterapi i København

Zoneterapi genskaber balancen i kroppen ved tryk på fødderne. Fra kun 520 kr. pr. behandling

Zoneterapi i København – Skab balance i kroppen

Når noget i din krop ikke fungerer, kommer den i ubalance, og ubalance kan resultere i sygdom, smerter, ubehag og træthed. Zoneterapi kan genskabe denne balance ved tryk på fødderne. Under og på dine fødder findes en zone, kaldet en reflekszone, for hvert eneste område af din krop. Hvis en reflekszone er øm, er der problemer det tilsvarende sted på kroppen. Under zoneterapi behandles reflekszonerne med særlige trykkombinationer, og zoneterapeuten løser problemerne, så kroppen igen kommer i balance.

Hvordan arbejder jeg med zoneterapi?

Jeg har mange forskellige klienter, der kommer hos mig i min klinik i København ved Kongens Nytorv i et fast zoneterapi forløb. Zoneterapi foregår primært under fødderne. Hele din krop er repræsenteret under fødderne, og jeg trykker og stimulerer de punkter, der repræsenterer dine organer og muskler osv under dine fødder. Mine klienter kommer bl.a. med:

 • Stress symptomer
 • Svagt immunforsvar
 • Allergi, astma og eksem
 • Hormonelle forstyrrelser
 • Urinvejslidelser
 • Muskelspændinger i ryg-, nakke- og skulderområdet
 • Migræne og hovedpine
 • Fordøjelsesproblemer
 • Menstruationsproblemer og andre gener i underlivet
 • Barnløshed
 • Smerter og ve-regulation under fødslen
 • Skrigeture hos spædbørn

Ønsker du at booke en tid til zoneterapi?

En behandling varer 60 minutter og koster fra 520 kr. ved 10 behandlinger
Book online her
Zoneterapi hos Huskdigselv
Klinik indretning hos Huskdigselv

Hvordan kan du få glæde af zoneterapi?

Zoneterapi har en afslappende virkning på dig og din krop. Min behandling virker udrensende og balancerende i dit system. Nogle foretrækker en kombi behandling af kropsterapi og zoneterapi. Det vigtigste er, at du vil føle, at du får mere energi og overskud og at din krop får det bedre af zoneterapibehandlingerne, uanset hvad du kommer med af symptomer. Zoneterapien kan også være forkælelse af dig i en time en gang imellem – ren selvforkælelse i en hektisk hverdag!

Hvordan finder jeg mere information om zoneterapi?

Hvis du vil høre mere om zoneterapi, min behandling eller erfaringer, er du meget velkommen til at ringe på 30 62 12 34 eller kontakte mig via kontaktformularen her på siden. Jeg har flere års erfaring som zoneterapeut, og på klinikken i København K har jeg behandlet mange patienter. Klinikken ligger meget tæt på Metroen ved Kongens Nytorv – mere centralt i København bliver det ikke!

Hvad siger folk, der har fået zoneterapi hos mig:

Ann-Kirstin, Nybagt mor

Jeg gik til zoneterapi under min graviditet hos Izabella. Jeg startede da jeg var i 7.uge da jeg følte mig så træt så træt, og havde brug for at gøre noget godt for mig selv og “lille ny”. Jeg var til zoneterapi ca. hver tredje uge under hele min graviditet og de sidste uger op til fødslen var jeg der hver uge.

Det var så rart at få zoneterapi, det fik hele min krop til at slappe af -og det at Izabella også giver fødselshjælp gjorde, at jeg fik en masse inspiration og gode råd med mig undervejs til at nyde min graviditet… Jeg var til zoneterapi dagen inden min termin ved frokost tid, om natten gik vandet og næste morgen kom min lille søn til verdenen. Min fødsel gik godt og jeg er sikker på, at zoneterapien dagen forinden hjalp mig rigtig godt fra start.

Jeg kan varmt anbefale et zoneterapi forløb hos Izabella, hvis du vil gøre noget godt for dig selv.

Nicolai, 33 år, rygsmerter

Jeg har i to omgange været i behandling hos Izabella – senest efter to operationer for diskusprolaps. Jeg lider af smerter og spændinger i lænd og ryg, og jeg kan varmt anbefale Izabella til smertelindring… (uddrag)

Ønsker du at booke en tid?

Er du barnløs eller i fertilitetsbehandling?

Kom til fertilitetsfyraftensmøde!

Nej, ellers tak!

Dine veninder omkring dig bliver gravide og deler glædesstrålende alle detaljer med dig. Din partner synes, at du taler for meget om barnløshed, cyklus og ægløsning. Og dine kolleger spørger jævnligt, om du ikke også snart skal have børn. Du føler dig ensom, stresset, jaloux, ked af det og meget frustreret. Men der er hjælp at hente!

 

Vi mødes fredag den 5. april kl. 16-19 i vores yogasal. Det er et lukket forum, hvor der er plads til alle dine følelser, frustrationer, tårer, misundelse og latter. 

Arrangementet koster 295 kr. inkl. snacks og drikkevarer.