Zoneterapi mod allergi og astma

Kan zoneterapi afhjælpe astma og allergi?

Mange mennesker lider af allergi og astma, men vidste du, at zoneterapi kan lindre de værste symptomer? Udover, at zoneterapi er en behagelig behandlingsform, vil du opleve en stor lindring af dine symptomer. Det kræver blot, at du starter et forløb op i god tid – gerne tre måneder før dine symptomer normalt topper. Har du kronisk allergi kan du til hver en tid starte et forløb op. 

I klinikken i hjertet af København har vi mange års erfaring med zoneterapi i forbindelse med astma og allergi. Vores erfaring er, at nogle klienter helt har droppet antihistamin eller astma medicin efter en periode med zoneterapi behandlinger. Det er en stor lettelse i hverdagen, da allergi- og astma-medicin kan virke sløvende og på lang sigt belaste binyrerne. Zoneterapi er effektivt og virker rigtig godt og er samtidig opbyggende og immun-styrkende på dig og dit helbred. Vi har også erfaring med at behandle børn som lider af allergi og astma med zoneterapi.

Behandling midt i København

Du finder meget let hen til klinikken, som ligger meget centralt og tæt på Kongens Nytorv i København. 

Da ingen symptomer på allergier og astma er ens, kan det være svært at skrive noget generelt om zoneterapi behandlingerne. Derfor er du mere end velkommen til at kontakte os på 30621234 eller på kontaktformularen her på siden.

Ønsker du at booke en tid til zoneterapi?

En behandling varer 60 minutter og koster 695-895 kr.
Book online her
Huskdigselv Zoneterapi

Ønsker du at booke en tid?