+45 30 62 12 34 huskdigselv@gmail.com

Zoneterapi mod allergi og astma

Kan zoneterapi afhjælpe astma og allergi?

Mange mennesker lider i dag af allergi og astma, men vidste du, at zoneterapi kan lindre de værste symptomer? Udover, at zoneterapi er en behagelig behandlingsform, vil du opleve en stor lindring af dine symptomer. Det kræver blot, at du starter i et forløb op og i god tid.

Jeg har mange års erfaring som zoneterapeut og har haft mange forbi min klinik i hjertet af København med allergi og astma, som har fået det meget bedre. Der er også nogle klienter, der helt har droppet antihistamin eller astma medicin efter en periode, hvilket har været en stor lettelse for klienten, da allergi og astma medicin kan virke sløvende og på lang sigt belaste binyrerne. Zoneterapi er effektivt og virker rigtig godt og er samtidig opbyggende og immun styrkende på dig og dit helbred. Jeg har også stor erfaring med at behandle børn med zoneterapi som lider af allergi og astma.

Behandling midt i København

Du finder meget let hen til min klinik, som ligger meget centralt og tæt Kongens Nytorv i København. Har du barnevogn med, så kan den stå inde i opgangen. Der findes også elevator i opgangen.

Da ingen symptomer på allergier og astma er ens, kan det være svært at skrive noget generelt om zoneterapi behandlingerne. Derfor er du mere end velkommen til at kontakte mig på 30621234 eller på min kontaktformular.

Ønsker du at booke en tid til zoneterapi?

En behandling varer 60 minutter og koster fra 520 kr. ved 10 behandlinger
Book online her
Huskdigselv Zoneterapi

Ønsker du at booke en tid?

Er du barnløs eller i fertilitetsbehandling?

Kom til fertilitetsfyraftensmøde!

Nej, ellers tak!

Dine veninder omkring dig bliver gravide og deler glædesstrålende alle detaljer med dig. Din partner synes, at du taler for meget om barnløshed, cyklus og ægløsning. Og dine kolleger spørger jævnligt, om du ikke også snart skal have børn. Du føler dig ensom, stresset, jaloux, ked af det og meget frustreret. Men der er hjælp at hente!

 

Vi mødes fredag den 5. april kl. 16-19 i vores yogasal. Det er et lukket forum, hvor der er plads til alle dine følelser, frustrationer, tårer, misundelse og latter. 

Arrangementet koster 295 kr. inkl. snacks og drikkevarer.