+45 30 62 12 34 huskdigselv@gmail.com

Zoneterapi mod barnløshed

Det at blive gravid og få børn er et naturligt og dybfølt ønske for de fleste par og især hos kvinden.For nogle er det et helt naturligt forløb, men for andre bliver det en længerevarende og belastende proces.

Kan zoneterapi hjælpe til graviditet?

I dagens Danmark er vi vant til, at når vi har truffet en beslutning, så fører vi den ud i livet uden at møde de store forhindringer. Derfor kommer det ofte som en meget trist overraskelse, når du finder ud af, at du hører til den gruppe, som ikke kan få børn ad naturlig vej, men må søge hjælp hos professionelle. Men der er håb.

Jeg har hjulpet mange kvinder til graviditet via zoneterapi, også i forbindelse med insemination eller ægtransplantation er det en god ide at supplere med zoneterapi, da zoneterapien virker som en gang indvendig rengøring.

De mange affaldsstoffer efter eksempelvis p-piller, som gennem årene aflejres i kroppen, svækker organer og hæmmer de naturlige processer i kroppen med det resultat, at der opstår forskellige lidelser og/eller udebleven menstruation og ægløsning.Gennem zoneterapi bliver kroppen renset for affaldsstoffer, så organerne igen kan fungere optimalt. Når en ufrivillig barnløs kvinde søger hjælp mig, kan alene udrensning af kroppen hos mange hjælpe så du kan få en normal cyklus igen, som hos mig i mange tilfælde ender ud med en graviditet.

Årsagerne til barnløshed

Der kan være mange årsagerne til barnløshed. Her er nogle af dem: Fx:

 • Manglende ægløsning
 • Mange års brug af p-piller
 • Ødelagte slimhinder pga. evt. betændelse
 • Hormon-ubalance
 • Sammenvoksninger af æggeleder (ingen passage)
 • Knuder/Cyster på æggeleder
 • Overvægt/undervægt
 • pH-værdien i skeden
 • Klamydia (svamp)
 • For meget eller for lidt sport
 • Altoverskyggende ønske om barn
 • Stress, Rygning, Stort kaffeforbrug
 • Vitamin/mineralmangel
 • Betændelselsestilstand i kroppen

En god start er at tjekke om dine kostvaner er så gode som du tror, se kostråd, og få dine daglige vitaminer, mineraler, samt essentielle olier.

Ønsker du at booke en tid til zoneterapi?

Mellem 85-90% af de kvinder, som jeg behandler, går gravide fra min klinik inden for 3-5 behandlinger
Book online her
Huskdigselv Zoneterapi

Behandling mod barnløshed med zoneterapi

Mange kvinder er blevet gravide ved at få zoneterapi kombineret med kostomlægning og vitaminer. Zoneterapien går ind og udrenser kroppen for ubalance, stress i kroppen, hormonbalancen og en afslapning i din krop så den gør dig klar til en kommende graviditet.

t

Hvor mange behandlinger?

Man kan ikke på forhånd sige hvor mange behandlinger, der skal til. Hos nogle kvinder går det hurtigt, og andre er nødt til at væbne sig med tålmodighed. Men en ting er helt sikkert, at blive gravid kræver tålmodighed og tillid til din krop.

Hvis du vil høre mere om behandlingen og mine erfaringer, er du meget velkommen til at ringe på 30 62 12 34, eller skrive til mig her på siden. Jeg har flere års erfaring som zoneterapeut, og på klinikken i København K har jeg behandlet mange patienter. Klinikken ligger tæt på Metroen ved Kongens Nytorv – mere centralt i København bliver det ikke!

Ønsker du at booke en tid?

Er du barnløs eller i fertilitetsbehandling?

Kom til fertilitetsfyraftensmøde!

Nej, ellers tak!

Dine veninder omkring dig bliver gravide og deler glædesstrålende alle detaljer med dig. Din partner synes, at du taler for meget om barnløshed, cyklus og ægløsning. Og dine kolleger spørger jævnligt, om du ikke også snart skal have børn. Du føler dig ensom, stresset, jaloux, ked af det og meget frustreret. Men der er hjælp at hente!

 

Vi mødes fredag den 5. april kl. 16-19 i vores yogasal. Det er et lukket forum, hvor der er plads til alle dine følelser, frustrationer, tårer, misundelse og latter. 

Arrangementet koster 295 kr. inkl. snacks og drikkevarer.