+45 30 62 12 34 huskdigselv@gmail.com

Zoneterapi mod fordøjelsesproblemer

Jeg behandler mange for fordøjelsesproblemer

Mange lider af fordøjelsesproblemer eller har en irriteret tyktarm. Årsagerne kan være mange, men en ting er sikkert, det er en stor belastning at have kuk i fordøjelsen og det fylder meget i din hverdag.
Jeg har gennem mange år behandlet klienter med fordøjelsesproblemer og irriteret tyktarm med rigtig gode resultater via zoneterapi.

Fordøjelsesproblemerne forsvinder med zoneterapi

Mine klienter har oplevet, at allerede efter få zoneterapi behandlinger bliver der mere ro i fordøjelsessystemet og maven fungerer mere regelmæssigt. Alt dette takket være zoneterapi. Jeg vil også rådgive dig med hensyn til kost, motion og livsstil, når temaet er fordøjelsesproblemer eller irriteret tyktarm, men det er først og fremmest med zoneterapi, at du vil kunne mærke forskellen.

Du finder meget let hen til min klinik, som ligger meget centralt og tæt på Kongens Nytorv i København.

Da ingen fordøjelsesproblematikker er ens, kan det være svært at skrive noget generelt om zoneterapi behandlingerne. Du er derfor mere end velkommen til at kontakte mig på 30621234 eller på min kontaktformular.

Ønsker du at booke en tid til zoneterapi?

En behandling varer 60 minutter og koster fra 520 kr. ved 10 behandlinger
Book online her
Huskdigselv Zoneterapi

Ønsker du at booke en tid?

Er du barnløs eller i fertilitetsbehandling?

Kom til fertilitetsfyraftensmøde!

Nej, ellers tak!

Dine veninder omkring dig bliver gravide og deler glædesstrålende alle detaljer med dig. Din partner synes, at du taler for meget om barnløshed, cyklus og ægløsning. Og dine kolleger spørger jævnligt, om du ikke også snart skal have børn. Du føler dig ensom, stresset, jaloux, ked af det og meget frustreret. Men der er hjælp at hente!

 

Vi mødes fredag den 5. april kl. 16-19 i vores yogasal. Det er et lukket forum, hvor der er plads til alle dine følelser, frustrationer, tårer, misundelse og latter. 

Arrangementet koster 295 kr. inkl. snacks og drikkevarer.