+45 30 62 12 34 huskdigselv@gmail.com

Zoneterapi mod hovedpine og stress

Stress og hovedpine kan kureres med zoneterapi

Vi lever i dag i en hektisk hverdag, hvor vi skal løbe hurtigere og hurtigere. Det kan have forskellig negativ indvirkning på vores fysik og vores psyke. Stress er desværre blevet en kedelig konsekvens af vores hektiske arbejdsliv, som kommer til udtryk på forskellig vis.

Der kan være mange årsager til hovedpine. En hektisk hverdag med stress, nakke spændinger, genetik, hormonelt betinget, kost og dårlig nattesøvn er blot nogle af de faktorer der spiller ind. Jeg har gjort mig gode erfaringer hvad angår hovedpine og migræne og med rigtig gode resultater. Med zoneterapi kan du komme ud af din stress tilstand i kroppen. Virkningen efter en zoneterapi behandling vil være, din krop vil føles mere afslappet efter en zoneterapi behandling. Stress i kroppen vil lægge sig efter et antal zoneterapi behandlinger

Hvor mange behandlinger der skal til, afhænger af, hvor længe du har været stresset/haft hovedpine.

Behandling i hjertet af København

Du finder meget let hen til min klinik, som ligger meget centralt og tæt på Kongens Nytorv i København.

Da ingen hovedpine eller stress i kroppen er ens, kan det være svært at skrive noget generelt om zoneterapi behandlingerne. Derfor er du mere end velkommen til at kontakte mig på 30621234 eller på min kontaktformular.

Ønsker du at booke en tid til zoneterapi?

En behandling varer 60 minutter og koster fra 520 kr. ved 10 behandlinger
Book online her

Ønsker du at booke en tid?

Er du barnløs eller i fertilitetsbehandling?

Kom til fertilitetsfyraftensmøde!

Nej, ellers tak!

Dine veninder omkring dig bliver gravide og deler glædesstrålende alle detaljer med dig. Din partner synes, at du taler for meget om barnløshed, cyklus og ægløsning. Og dine kolleger spørger jævnligt, om du ikke også snart skal have børn. Du føler dig ensom, stresset, jaloux, ked af det og meget frustreret. Men der er hjælp at hente!

 

Vi mødes fredag den 5. april kl. 16-19 i vores yogasal. Det er et lukket forum, hvor der er plads til alle dine følelser, frustrationer, tårer, misundelse og latter. 

Arrangementet koster 295 kr. inkl. snacks og drikkevarer.