Zoneterapi mod hovedpine og stress

Zoneterapi er effektivt mod stress og hovedpine

Vi lever i dag i en hektisk hverdag, hvor vi skal løbe hurtigere og hurtigere. Det kan have forskellig negativ indvirkning på vores fysik og vores psyke. Stress er desværre blevet en kedelig konsekvens af vores hektiske arbejdsliv, som kommer til udtryk på forskellig vis.

Der kan være mange årsager til hovedpine. En hektisk hverdag med stress, nakke-spændinger, genetik, hormonelt betinget, kost og dårlig nattesøvn er blot nogle af de faktorer, der spiller ind. Jeg har gjort mig gode erfaringer hvad angår hovedpine og migræne og med rigtig gode resultater. Med zoneterapi kan du komme ud af din stresstilstand i kroppen. Virkningen efter en zoneterapi behandling er, at din krop vil føles mere afslappet. Stress i kroppen vil lægge sig efter et antal zoneterapi behandlinger

Hvor mange behandlinger der skal til, afhænger af, hvor længe du har været stresset/haft hovedpine.

Behandling i hjertet af København

Du finder meget let hen til klinikken Huskdigselv, som ligger meget centralt og tæt på Kongens Nytorv i København.

Da ingen hovedpine eller stress i kroppen er ens, kan det være svært at skrive noget generelt om zoneterapi behandlingerne. Derfor er du mere end velkommen til at kontakte os på 30621234 eller på kontaktformularen her på siden.

Ønsker du at booke en tid til zoneterapi?

En behandling varer 60 minutter og koster 695-895 kr.
Book online her

Ønsker du at booke en tid?