Zoneterapi under graviditet

Zoneterapi under din graviditet i København

Mange af vores klienter, der har været i behandling for barnløshed hos Huskdigselv fortsætter med zoneterapi også efter, at de er blevet gravide. At ønske sig gravid er en stor beslutning. Derfor er der også mange tanker og følelser, som man har behov for at vende. Det er der plads til hos os. Vi bruger også zoneterapi behandlingen til samtale. Vi gør en dyd ud af, at skabe et trygt og fortroligt rum, hvor du kan åbne op for tanker og bekymringer. 

Hvorfor zoneterapi under graviditeten?

Fordi den gravide har fundet ud af, hvor godt zoneterapi virker på kroppen og hele hendes krop. Den gravide kommer typisk i behandling fra 10. graviditetsuge og ca. hver 3. uge frem til fødslen. På den måde sikrer den gravide sig, at mor og barn har det godt uden for mange graviditetsskavanker, såsom kvalme, bækkenløsning og vand I kroppen. Under behandlingerne taler vi feks. også om:

  • Forandringerne i kroppen
  • Symptomerne som kan virke uoverskuelige for den gravide
  • Parforhold, tanker og forventninger til det at blive mor
  • Fødselsforberedende samtaler om fødestillinger, vejrtrækning, osv. 

Når din terminsdato nærmer sig, er det en god idé at komme til zoneterapi lidt oftere. Zoneterapi kan være med til at modne din krop, så din fødsel går i gang naturligt og uden ve-stimulerende midler. Den højgravide plejer at få behandling de sidste tre uger før terminsdatoen med en uges mellemrum og frem til fødslen går i gang.

Læs mere om igangsættelse af fødsel her

Zoneterapi under graviditeten udvikler sig i flere tilfælde også til, at den gravide ønsker at have en fødselshjælper/doula med til den kommende fødsel. Her kan det være en fordel at have en fødselshjælper med, som kender hele dit forløb og har været med dig hele vejen. 

Læs mere om fødselshjælper/doula her

Ønsker du, at booke en tid til zoneterapi?

En behandling varer 60 minutter og koster 695-895 kr.
Book online her
Huskdigselv Zoneterapi

Ønsker du at booke en tid?