+45 30 62 12 34 huskdigselv@gmail.com

Zoneterapi under graviditet

Zoneterapi under din graviditet i København

Mange af mine klienter som starter hos mig pga barnløshed, fortsætter deres zoneterapi behandlinger, også efter at de bliver gravide. At ønske sig gravid er en stor beslutning. Hos mig bliver zoneterapi behandlingen også brugt til samtale og her opstår der et fortroligt og trygt rum hos den gravide og det er derfor hun I de fleste tilfælde fortsætter zoneterapi behandlingerne hos mig under graviditeten.

Hvorfor zoneterapi under graviditeten?

Fordi den gravide har fundet ud af, hvor godt zoneterapi virker på kroppen og hele hendes krop. Den gravide går typisk hos mig fra 10. graviditetsuge og ca. hver 3. uge og frem til fødslen. På den måde sikrer den gravide sig, at mor og barn har det godt uden for mange graviditets skavanker, såsom kvalme, bækkenløsning og vand I kroppen. Under behandlingerne taler vi feks. også om:

  • Forandringerne i kroppen
  • Symptomerne som kan virke uoverskuelige for den gravide
  • Parforhold, tanker og forventninger til at blive mor
  • Fødselsforberedende samtaler om bl.a. fødslen

Når din terminsdato nærmer sig, er det en god ide at komme til zoneterapi lidt oftere. Zoneterapi kan være med til at modne dig så din fødsel går i gang naturligt og uden ve-stimulerende midler. Den højgravide plejer at få behandling de sidste 3 uger før terminsdatoen med 1 uges mellemrum og frem til fødslen går i gang.

Læs mere om igangsættelse af fødsel herZoneterapi under graviditeten udvikler sig i flere tilfælde også til at den gravide ønsker at have en fødselshjælper/doula med til den kommende fødsel hvis det føles rigtigt for dig.

Læs mere om fødselshjælper/doula her

Ønsker du, at booke en tid til zoneterapi?

En behandling varer 60 minutter og koster fra 520 kr. ved 10 behandlinger
Book online her
Huskdigselv Zoneterapi

Ønsker du at booke en tid?

Er du barnløs eller i fertilitetsbehandling?

Kom til fertilitetsfyraftensmøde!

Nej, ellers tak!

Dine veninder omkring dig bliver gravide og deler glædesstrålende alle detaljer med dig. Din partner synes, at du taler for meget om barnløshed, cyklus og ægløsning. Og dine kolleger spørger jævnligt, om du ikke også snart skal have børn. Du føler dig ensom, stresset, jaloux, ked af det og meget frustreret. Men der er hjælp at hente!

 

Vi mødes fredag den 5. april kl. 16-19 i vores yogasal. Det er et lukket forum, hvor der er plads til alle dine følelser, frustrationer, tårer, misundelse og latter. 

Arrangementet koster 295 kr. inkl. snacks og drikkevarer.