Fødselsforberedelse

Jeg tilbyder den gravide fødselsforberedelse. Enten individuelt eller som en del af en fødselspakke.

Zoneterapi kan være en stor hjælp ved graviditet og fødsel

Graviditet, fødsel og barsel er nogle af de største oplevelser i ens liv – hvis ikke de største. Og det handler selvsagt om at få det allerbedste ud af det. Fødselsforberedelse kan være med til at forberede dig på dit livs største oplevelse. Jeg tilbyder fødselsforberedelse efter Enatal Metoden, som anskuer graviditet, fødsel og barsel som en sammenhængende proces, og dvs., at jeg følger dig gennem hele processen. Undervejs benytter jeg zoneterapi, akupressur, kostvejledning og samtaleterapi. Alt sammen for at sikre en sund og ukompliceret graviditet.

Fødselsforberedelse hos mig handler om at klæde dig så godt på til din kommende fødsel. En fødsel er unik og kan ikke sammenlignes med andet vi kender eller har prøvet I livet. Men du kan blive klogere på dig selv.

Her er nogle af de emner, som fødselsforberedelse kan hjælpe dig med:

  • Lindring af fysiske påvirkninger under graviditet
  • Forberedelse til rollen som mor
  • Arbejde med egne ressourcer til brug under fødsel
  • Tryghed og kontinuitet i graviditeten
  • De bedste betingelser for barnet før, under og efter fødslen
  • Større overskud for familien

Hvis du vil høre mere om fødselsterapi og mine erfaringer som fødselshjælper, er du meget velkommen til at ringe på 30 62 12 34 eller skrive en besked i min kontaktformular. Du kan også med fordel læse de personlige beretninger under referencer, hvis du vil læse om andre gravides erfaringer med fødselsforberedelse. Læs referencerne her!

Hvorfor fødselsforberedelse?

Din personlighed – på godt og ondt – vil titte frem under en fødsel. Måske du er typen der kæmper meget for alt hvad du foretager dig her I livet. Men den kamp behøver du ikke under en fødsel, ved at du får tillid til dig selv og din krop, kan du slippe kampen og bruge kræfterne på veerne under fødslen.

Den udfordring som vi spotter sammen, vil vi arbejde med helt konkret med øvelser, vejrtrækning og samtale. På den måde vil du få en større indsigt om dig selv og lære, hvor du kan sætte ind og som du kan bruge aktivt, når fødslen går i gang.

De fleste, der går til fødselsforberedelse under deres graviditet, vælger også at have mig med til selve fødslen. Her vil vi sammen arbejde videre med den viden og erfaring vi fik under fødselsforberedelse. Læs mere om fødselshjælper/doula her

Ønsker du at booke en tid til zoneterapi?

En behandling varer 60 minutter og koster 695-895 kr.
Book online her
Huskdigselv Zoneterapi

Ønsker du at booke en tid?