Fertilitetsbehandling med zoneterapi

Udebliver graviditeten?

Har du forsøgt at blive gravid? Og udebliver graviditeten? Desværre er det ikke altid helt så let at blive gravid. De rkan være mange grunde til, at du har problemer med fertilitet: 

 

  • Mange års brug af p-piller
  • Miljøet vi omgiver os med
  • Kost og overvægt
  • Hormonforstyrrende cremer/parfumer
  • Dårlig sædkvalitet
  • PCO og meget mere…

Zoneterapi kan sætte gang i fertiliteten

En graviditet er et stort ønske hos mange par, men nogle gange udebliver graviditeten og så opstår utålmodigheden og frustrationen. Især hos kvinden. Der kan være mange årsager til barnløshed. Og i de fleste tilfælde kræver det blot tid og tålmodighed. Desværre er tendensen efter mange års brug af p-piller, at menstruation og ægløsning er meget uregelmæssig og i værste fald udebliver. Zoneterapi behandlinger hos Huskdigselv tæt på Kongens Nytorv kan regulere din cyklus, så du kommer ind i en regelmæssig rytme igen – selv efter mange års dvale. Det kan for nogle godt tage lidt tid, men der kommer ingen børn uden ægløsning og menstruation!

Der skrives i dag meget om barnløshed og fertilitet i medierne. Fertilitetsproblemer er desværre blevet en udfordring, der er kommet for at blive. Som før skrevet, peges der meget på udefrakommende faktorer, der kan spille ind.

Ud over selve zoneterapi behandlingen, så bruger vi også tid på at tale om alle de tanker og følelser, som du bærer rundt på, for dem er der mange af, når man er ufrivillig barnløs. Det kan være svært at tale med veninder eller din partner om alt det, som rører sig inde I dig. I klinikken er der både tid og plads til dig og alle dine tanker og følelser.

Gravid efter få behandlinger

Min mand og jeg havde gennem 3 år forgæves forsøgt at blive gravide, selvom vi ifølge lægerne ikke fejlede noget. Da jeg bestilte min første tid til zoneterapi hos Izabella, havde jeg absolut ingen forventninger til noget, men tænkte at jeg bare gerne ville gøre noget godt for mig selv.

Izabella er en varm, forstående og dygtig zoneterapeut, som er god til at komme med jordnære råd og vejledning.

Efter kun 4-5 behandlinger blev jeg gravid, og kan nu se frem til at blive mor til august 2016. Jeg kan klart anbefale Izabella!

Mette, 37 år

Nybagt mor

Hej Izabella
Min kæreste, Nicklas, og jeg, Anne, har gået til zoneterapi hos dig grundet barnløshed. Jeg ved ikke om du kan huske os, vi har ikke været hos dig i noget tid. Det er der dog en helt speciel grund til. Jeg er blevet gravid, og endda helt uden fertilitetsbehandling :). Vi er dog ikke så langt henne (8 uger i morgen).

Vi er helt sikre på, at din behandling har hjulpet os. Det synes vi, at du skulle vide!

Tak for hjælpen og en god behandling 🙂

Venlig hilsner
Nicklas og Anne

Nicklas og Anne

Nybagte forældre

Hej Izabella

Jeg har fået dig anbefalet fra flere sider af og nu tænker jeg det må være tid, at forsøge mig med zoneterapi.

Min mand og jeg har forsøgt at blive gravide de sidste 3 år, og det er desværre ikke lykkes for os. Vi er nu påbegyndt fertilitetsbehandling ved Hvidovre hospital, men jeg føler mig fysisk og psykisk drænet, og kan mærke min krop har brug for noget ro.

Jeg ser meget frem til behandlingen.

Hilsen N

Annonym

Fertilitetsbehandling i 2017

Ønsker du at booke en tid til zoneterapi?

Mellem 70-75% af de kvinder, som har fået behandling hos Huskdigselv, bliver gravide efter 3-5 behandlinger
Book online her
Huskdigselv Zoneterapi

Speciale i zoneterapi mod lav fertilitet og barnløshed

Klinikken Huskdigselv har specialiseret sig indenfor fertilitet og barnløshed, og har mange års erfaring med zoneterapi og infertilitet. Så brug tiden på at få rettet op på dit hormonspejl mod barnløshed. Kom i gang med zoneterapi og du vil opleve en mærkbar forskel efter kort tid.

Der følger mange bekymringer, tanker og følelser med det at være barnløs. Her kan vi med vores erfaring lytte og ikke mindst vejlede dig gennem den svære tid. 

Da ingen fertilitetsproblematikker er ens, kan det være svært at skrive noget generelt om zoneterapi behandlingerne. Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os på 3062 1234 eller på vores kontaktformular her på siden. 

En historie fra en klient: A TRUE LIFESAVER!

Indtil videre har det her graviditetshalløj altså være 90% røv med ører, hvis du spørger mig. Suk… 😞

24 timers kvalme og opkast konstant i 2 måneder, hvor jeg nærmest ikke har kunnet forlade vores lejlighed. Suk igen… 
Alle husgeråd er afprøvet, og har fejlet i overvældende grad.Samtidig kan jeg læse mig til, at det er “helt naturligt” (den påstand mener jeg så kan være til debat, og burde kaste nogle spændende antropologiske, arkæologiske, medicinske og sociologiske projekter af sig, men anyways).

Vi har i hvert fald ad flere omgange været ved at kaste det berømte håndklæde i ringen, og sige, at hvis det skal være en 100% pinsel at “bygge” et barn, så er jorden egentlig overbefolket nok, og så behøver vi ikke hoppe med på dén vogn.
MEN… For der er et men <3

I starten af juli slæbte jeg mig selv og “lille plet” op til Izabella WInther fra HuskDigSelv
Jeg havde booket en times zoneterapi, men mine forhåbninger om et egentligt resultat var ikke de største.
Der tog jeg fejl! 🙏

I løbet af den ene time blev jeg i helt eminent grad mødt, set, forstået, trøstet og aflastet. Ikke blot selve behandlingen, men Izabellas nærvær gjorde en vild forskel. 🙏 <3
Da faderen-in spe, i lettere bekymret tilstand, kom og hentede mig, var ordene at han “for første gang i flere uger kunne genkende sin kæreste”. Og lidt senere på dagen: “Jeg aner ikke hvad det er hun gør, og jeg er egentlig også ligeglad. Det virker, så hun skal bare forsætte!” 👍

Umiddelbart efter behandlingen var kvalmen nedsat med ca. 40%, og jeg var i stand til at gå ind i Irma og købe enkelte madvarer, samt spise/drikke dem, og ikke kaste op! Wuhuu! 😃
Behøver jeg at sige, at jeg er kommet hos Izabella hver uge siden da? Og da hun også er praktiserende doula/fødselshjælper, blev vi meget hurtigt enige om, at få hende på banen under selve fødslen også – både fordi trygheden og tilliden er total, og fordi hendes råd og vejledning reelt har hjulpet os i denne fagre nye graviditets-fødsels-baby-verden.

Har jeg stadig kvalme og opkast? Ja, et par gange om ugen. Men det er for nedadgående.
Synes jeg så at det er en fest, at være gravid? Nej, der er jeg nok ikke rigtig endnu… For kvalme og opkast er desværre blevet afløst af heftige nakkesmerter og hovedpiner – der så af og til leder til kvalme og opkast. 😖😰

Men der er ingen tvivl om, at behandlingerne hos Izabella aflaster mig fysisk og mentalt, og støtter op om en langt mere positiv proces.

Og nu tror jeg i det mindste på, at jeg kan komme igennem graviditeten som et helt menneske, der også har noget at give af til “lille plet”, når den tid kommer.

Mette, 37 år

Nybagt mor

Ønsker du at booke en tid?