+45 30 62 12 34 huskdigselv@gmail.com

Fertilitetsbehandling med zoneterapi

Udebliver graviditeten?

Har I forsøgt at blive gravide? Og udebliver graviditeten? Desværre er det ikke altid helt så let at blive gravid i dag. Der kan der være mange bud på problemer med fertilitet:

  • Mange års brug af p-piller
  • Miljøet vi omgiver os med
  • Kost og overvægt
  • Hormonforstyrrende cremer/parfumer
  • Dårlig sædkvalitet
  • PCO og meget mere

Zoneterapi kan sætte gang i fertiliteten

En graviditet er et stort ønske hos mange par men nogen gange udebliver graviditeten og så opstår utålmodigheden og frustrationen. Især hos kvinden. Der kan være mange årsager til barnløshed. Og i de fleste tilfælde kræver det blot tid og tålmodighed. Desværre er tendensen efter mange års brug af p-piller, at menstruationen og ægløsning er meget uregelmæssig og i værste fald udebliver. Zoneterapi behandlinger I min klinik tæt på Kongens Nytorv kan regulere din cyklus så du kommer ind i en regelmæssig rytme igen – selv efter mange års dvale. Det kan for nogen godt tage lidt tid, men der kommer ingen børn uden ægløsning og menstruation!

Der skrives i dag meget om barnløshed og fertilitet i medierne. Fertilitetsproblemer er desværre blevet en udfordring, der er kommet for at blive. Som før skrevet, peges der meget på udefra kommende faktorer, der kan spille ind.

Ud over selve zoneterapi behandlingen, så bruger jeg også tid til at udveksle alle de tanker og følelser, som du bærer rundt på, for dem er der mange af. Det kan være svært at tale med veninder eller din partner om alt det, som rører sig inde I dig. I min klinik i hjertet af København er der tid og plads til dig og alle dine tanker og følelser.

Ønsker du at booke en tid til zoneterapi?

Mellem 85-90% af de kvinder, som jeg behandler, går gravide fra min klinik inden for 3-5 behandlinger
Book online her
Huskdigselv Zoneterapi

Izabella har speciale i zoneterapi mod fertiliteten og barnløshed

Izabella har specialiseret sig indenfor fertilitet og barnløshed, og hun har mange års erfaring med zoneterapi mod fertilitet. Så brug tiden på at få rettet op på dit hormonspejl mod barnløshed. Kom i gang med zoneterapi og du vil se en mærkbar ændring efter kort tid.

Idet Izabella har mange års erfaring med barnløshed, så kan hun også bruges til at lufte alle de tanker og følelser, som naturligt følger sammen med barnløshed. Det kan være svært at dele med ret mange i omgangskredsen. Izabella kan vejlede og råde dig igennem barnløsheds perioden.

Du finder meget let hen til Izabellas klinik, som ligger meget centralt ved Kongens Nytorv. Der findes også elevator i opgangen.

Da ingen fertilitets problematikker er ens, kan det være svært at skrive noget generelt om zoneterapi behandlingerne. Du er derfor mere end velkommen til at kontakte Izabella på 3062 1234 eller på hendes kontaktformular.

Hvad siger folk, der har fået zoneterapi hos mig:

Ann-Kirstin, Nybagt mor

Jeg gik til zoneterapi under min graviditet hos Izabella. Jeg startede da jeg var i 7.uge da jeg følte mig så træt så træt, og havde brug for at gøre noget godt for mig selv og “lille ny”. Jeg var til zoneterapi ca. hver tredje uge under hele min graviditet og de sidste uger op til fødslen var jeg der hver uge.

 

Det var så rart at få zoneterapi, det fik hele min krop til at slappe af -og det at Izabella også giver fødselshjælp gjorde, at jeg fik en masse inspiration og gode råd med mig undervejs til at nyde min graviditet… Jeg var til zoneterapi dagen inden min termin ved frokost tid, om natten gik vandet og næste morgen kom min lille søn til verdenen. Min fødsel gik godt og jeg er sikker på, at zoneterapien dagen forinden hjalp mig rigtig godt fra start.

 

Jeg kan varmt anbefale et zoneterapi forløb hos Izabella, hvis du vil gøre noget godt for dig selv.

Nicolai, 33 år, rygsmerter

Jeg har i to omgange været i behandling hos Izabella – senest efter to operationer for diskusprolaps. Jeg lider af smerter og spændinger i lænd og ryg, og jeg kan varmt anbefale Izabella til smertelindring… (uddrag)

Ønsker du at booke en tid?