+45 30 62 12 34 huskdigselv@gmail.com

Fødsel, zoneterapi og igangsættelse af fødsel

af | 25. jan 2018

Hvorfor går fødslen ikke i gang?

Er du gået over tid? Eller nærmer din terminsdato sig blot med hastige skridt? Sæt fødslen i gang med en behandling hos Huskdigselv, hvis du ønsker at sætte fødsel i gang med zoneterapi naturligt. En fødsel går i gang når din krop og din baby selv er helt klar. Det er helt normalt, at fødslen ikke går i gang på terminsdatoen. Nogle babyer skal blot have lidt flere dage i mors mave, end andre.

Tryghed og ro inden fødslen – Fødselszoneterapi er vejen til en tryg fødsel

Mange kvinder er bange for at føde i bilen eller i køen i supermarkedet. Så hurtigt går det nu ikke. Når du har været til igangsættende behandling hos mig på min klinik, vil du tidligst føde senere samme dag/aften. (Det skal vi have længere op) Virker behandlingen ikke indenfor 24 timer, er din krop ikke helt klar endnu. Så kan det være en god ide at prøve endnu en behandling nogle dage senere. Men behandlingen er ikke spildt. For jeg kan sætte din fødsel i gang med zoneterapi, hvis din krop er helt klar og moden.

Symptomer på, at fødslen snart går i gang

Der er mange ting, som du kan holde øje – små tegn på, at det er snart. Eksempelvis diarre, hyppige plukkeveer, menseslignende smerter, uro i benene, vand i kroppen, tegnblødning og måske slimproppen der er gået.

Anbefaling fra en nybagt mor

Hej Izabella.

Var hos dig for igangsættelse sidste mandag. Som jeg sagde til dig der… der var nogle af de plukveer, som du satte igang, som føltes noget anderledes end normalt. Min livmoderhals var godt i gang med modning, men du hjalp nok det sidste på vej.

10 timer efter din behandling begyndte mine veer, og 13 t derefter blev min lille engel født 😍 så måtte skynde mig at overføre dig penge, mens jeg havde veer 😂

Har anbefalet dig til en anden højgravid.

Tænkte du ville synes, at det er rart med lidt feedback 😊

Mange hilsner Hayat og Lina

Lina

Nybagt mor

Hvad er igangsættende zoneterapi i forbindelse med din fødsel?

Zoneterapi kan virke igangsættende og være det sidste skub der skal til. Med min zoneterapi behandling, trykker jeg på vestimulerende punkter som vil, hvis dit system er klar til det, sætte din fødsel I gang uden kunstig vestimulerende medicin. Jeg stimulerer punkter under dine fødder og på punkter på din krop. En zoneterapi behandling kan under behandlingen udløse plukkeveer, hvilket er helt naturligt og gode tegn med en kommende fødsel I vente.

“Gennem årene er der lavet mange forsøg med zoneterapi og fodmassage, som har vist positiv effekt – eksempelvis på migræne, fødsler, hovedpine, allergi, forstoppelse og ufrivillig vandladning.”, ref. National Institutes of Health

Det er en god ide at få din første igangsættende zoneterapi behandling cirka 14 dage før din termin. Så er der større chance for, at din fødsel går naturligt i gang. Hvis det er mere akut, så sætter jeg også mange kvinder i gang med det samme. 85% af dem jeg behandler, som er over terminsdatoen, går i fødsel indenfor 24 timer

Vil du gerne vide mere om igangsættende zoneterapi behandling, er du selvfølgelig velkommen til enten at ringe på 30621234 eller på min kontaktformular.

Hvad sker der efter en igangsættende zoneterapi behandling?

Zoneterapi behandlingen er baseret på at få sat gang i veerne hos dig. Jeg trykker og stimulerer punkter, som kan virke igangsættende på din fødsel – fordi disse punkter reelt er vestimulerende. Hos de fleste af mine højgravide klienter, mærker de plukkeveer under behandlingen samt en murren i underlivet der minder om menstruationssmerter. Det er den naturlige igangsættelse af din fødsel modsat den medicinske, som du bliver tilbudt, når du er gået 5-10 dage over din termin. Når du forlader klinikken, sender jeg dig ud på en gå tur af en times varighed. Efter behandlingen og mens du går, vil du med stor sandsynlighed mærke en murren og du kan mærke at det tynger i underlivet, Det er alt sammen gode tegn og kan være det første tegn på, at din fødsel snart går naturligt i gang.

%

85% går i fødsel indenfor 24 timer med igangsættende zoneterapi

Ønsker du, at booke en tid til zoneterapi?

Book online her
Izabella der holder et lille spædbarn
Symbol på fertilitet og fødsel
Babyfod efter igangsættelse af fødsel

Kan man gøre noget selv for at sætte sin fødsel i gang med zoneterapi?

Der er mange ting at gøre, som sætter skub i din fødsel. Det dog virker kun, hvis din krop er moden nok! Og bliv ikke frustreret, hvis du prøver det hele og ingen af delene virker. Din krop fungerer fuldstændig som den skal, men den gør hvad den gør og på det tidspunkt, den synes det skal ske, så fortvivl ikke! Når du at prøve alle mine tips og tricks, så kan det være at du skulle kontakte mig for en tid til en igangsættende behandling, som forhåbentlig kan være det, der kan sætte din fødsel i gang.

R

2) Nulre brystvorter

Når du nulrer dine brystvorter, udløser det hormonet oxytocin som er et vigtigt hormon i forbindelse med fødslen og som kan være med til at sætte din fødsel i gang. Dine brystvorter vil med stor sandsynlighed være ret ømme, så pas på med at overgøre det.

R

4) Hvile

Det er også vigtigt at du hviler dig, så sørg for at lægge dig ned efter en af dine gå ture. Find en god rytme mellem at være aktiv og dine hvil. Du skal lade op, så du ikke brænder al din energi af på gåturene.

R

1) Gå ture af en times varighed

Når du er gående/stående, har du helt naturligt tyngdekraften med dig som din hjælper. Tyngden kan irritere din livmoder og sætte gang i en masse gode plukkeveer og når der er tilstrækkelig nok af dem, kan de være med til at få sat gang i fødslen som i starten vil virke som en murren i underlivet og føles lidt som de velkendte menstruations smerter. Så gå dig nogle ture, gerne 2-4 gange på en dag. Og stop op når der kommer en plukkeve. Når den klinger af, kan du gå videre igen.

R

3) Dyrk sex med manden

Kan du og manden overskue at dyrke sex med den store mave imellem jer, så kan mandens sæd have den gavnlige virkning, at fødslen går i gang. Mandens sæd indeholder nemlig det vigtige hormon prostaglandin, som kan have en igangsættende virkning. Sex alene er dog ikke nok, men prøv med flere af de andre muligheder, som jeg nævner.

R

5) Uden mad og drikke...

Duer helten ikke! Det er vigtigt at du får indtaget rigeligt med væske og spist god, sund og nærende mad fordelt på hele dagen, så dine depoter hele tiden er fyldt op. Du ved jo ikke hvornår du skal bruge en masse kræfter, som en fødsel kræver. Og på dette stadie, hvor du er nu, kan et glas vin også være både gavnligt og afslappende for dig og det kan måske sætte din fødsel i gang naturligt.

Tak for en fin behandling i onsdags hvor jeg var til modning/igangsættelse af fødsels v.zoneterapi. En lille opdatering: Jeg fødte en stor velskabt pige fredag aften ved en lynfødsel.

Alle i familien har det godt og nyder denne første fine tid:-)

Mange hilsener Emili

Emili

Hej Izabella,

Bare en lille Update på din behandling i dag. Med det samme jeg kom ned af trappen startede plukveerne, meget kraftige endda. Jeg gik rundt i næsten 1,5 time, bare ligeså stille. Og havde de kraftigste plukveer med få minutters mellemrum.

Nu har jeg så været hjemme i 3 timer og de er stadig kraftige men ikke så ofte. Spændende at se om det udvikler sig men i hvertfald reagerer kroppen på din behandling. 🙂

Christiane

Hej Izabella

Her er en lille opdate på en behandling, jeg fik hos dig. Jeg var inde hos dig torsdag d. 28 januar kl. 13, da jeg gerne ville have sat gang i min fødsel.

Jeg fik veer om aftenen og fødte min lille pige fredag kl. 21.37.

Så mange tak for hjælpen.

Mvh Mette

Mette Rønning

Ønsker du at booke en tid?

Er du barnløs eller i fertilitetsbehandling?

Kom til fertilitetsfyraftensmøde!

Nej, ellers tak!

Dine veninder omkring dig bliver gravide og deler glædesstrålende alle detaljer med dig. Din partner synes, at du taler for meget om barnløshed, cyklus og ægløsning. Og dine kolleger spørger jævnligt, om du ikke også snart skal have børn. Du føler dig ensom, stresset, jaloux, ked af det og meget frustreret. Men der er hjælp at hente!

 

Vi mødes fredag den 5. april kl. 16-19 i vores yogasal. Det er et lukket forum, hvor der er plads til alle dine følelser, frustrationer, tårer, misundelse og latter. 

Arrangementet koster 295 kr. inkl. snacks og drikkevarer.