Zoneterapi og igangsættelse af fødsel

af 25. jan 2018

r

Er du ved at nærme dig terminsdatoen eller er du gået over tid?

Fortvivl ikke. Vi har tid til at hjælpe dig!

Du kan bestille tid til igangsætning her

Vi er to zoneterapeuter i klinikken, så der altid er mulighed for at komme ind og få igangsat din fødsel. Som noget helt nyt, har vi også tider om lørdagen.

Så gå ind og book tid hos Izabella eller Gry.

Er der ikke en tid, der passer dig?

Finder du ikke nogle ledige tider, så ring eller send en sms på +45 30 62 12 34. Vi er fleksible og svarer indenfor en time i åbningstiden, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for en tid.

Hvorfor går fødslen ikke i gang?

Er du gået over tid? Eller nærmer din terminsdato sig blot med hastige skridt? Så kan du få sat fødslen i gang med zoneterapi hos Huskdigselv. På den måde kan du få sat fødslen i gang naturligt. En fødsel går i gang når din krop og din baby er helt klar. Det er helt normalt, at fødslen ikke går i gang på terminsdatoen. Nogle babyer skal blot have lidt flere dage i mors mave, end andre.

Få en tryg og rolig fødsel

Mange kvinder er bange for at føde i bilen eller i køen i supermarkedet. Så hurtigt går det nu ikke. Når du har været til igangsættende behandling hos Huskdigselv, vil du tidligst føde senere samme dag eller aften. Virker behandlingen ikke indenfor 24 timer, er din krop ikke helt klar endnu. Så kan det være en god idé at prøve endnu en behandling nogle dage senere. Men behandlingen er ikke spildt, hvis fødslen ikke går i gang, for du får den ro i kroppen, der skal til, for at få en god fødsel. Zoneterapi kan være godt til at sætte gang i fødslen, men kun hvis du og baby er klar og moden. 

Symptomer på, at fødslen snart går i gang

Der er mange ting, som du kan holde øje – de små tegn på, at du er klar til at føde. Eksempelvis diarré, hyppige plukkeveer, menseslignende smerter, uro i benene, vand i kroppen, tegnblødning og måske slimproppen der er gået.

%

85% går i fødsel indenfor 24 timer med igangsættende zoneterapi

Anbefaling fra en nybagt mor

Hej Izabella.

Var hos dig for igangsættelse sidste mandag. Som jeg sagde til dig der… der var nogle af de plukveer, som du satte igang, som føltes noget anderledes end normalt. Min livmoderhals var godt i gang med modning, men du hjalp nok det sidste på vej.

10 timer efter din behandling begyndte mine veer, og 13 t derefter blev min lille engel født 😍 så måtte skynde mig at overføre dig penge, mens jeg havde veer 😂

Har anbefalet dig til en anden højgravid.

Tænkte du ville synes, at det er rart med lidt feedback 😊

Mange hilsner Hayat og Lina Lina

Nybagt mor

Hvad er igangsættende zoneterapi i forbindelse med din fødsel?

Zoneterapi kan virke igangsættende og være det sidste skub, der skal for at fødslen går i gang. Med zoneterapi behandling, trykker vi på vestimulerende punkter som vil, hvis dit system er klar til det, sætte din fødsel i gang uden kunstig vestimulerende medicin. Vi stimulerer punkter under dine fødder og på punkter på din krop. En zoneterapi behandling kan under behandlingen udløse plukkeveer, hvilket er helt naturligt og gode tegn med en kommende fødsel I vente.

“Gennem årene er der lavet mange forsøg med zoneterapi og fodmassage, som har vist positiv effekt – eksempelvis på migræne, fødsler, hovedpine, allergi, forstoppelse og ufrivillig vandladning.”, ref. National Institutes of Health

Det er en god ide at få din første igangsættende zoneterapi behandling cirka 14 dage før din termin. Så er der større chance for, at din fødsel går naturligt i gang. Hvis det er mere akut, så sætter vi også mange kvinder i gang med det samme. 85% af dem vi behandler, som er over terminsdatoen, går i fødsel indenfor 24 timer

Vil du gerne vide mere om igangsættende zoneterapi behandling, er du selvfølgelig velkommen til enten at ringe på 30621234 eller på min kontaktformular.

 

Hvad sker der efter en igangsættende zoneterapi behandling?

Zoneterapi behandlingen er baseret på at få sat gang i veerne hos dig. Vi trykker og stimulerer punkter, som kan virke igangsættende på din fødsel – fordi disse punkter reelt er vestimulerende. Hos de fleste af de højgravide klienter, mærker de plukkeveer under behandlingen samt en murren i underlivet, der minder om menstruationssmerter. Det er den naturlige igangsættelse af din fødsel modsat den medicinske, som du bliver tilbudt, når du er gået 5-10 dage over din termin. Når du forlader klinikken, sender jeg dig ud på en gåtur af en times varighed. Efter behandlingen og mens du går, vil du med stor sandsynlighed mærke en murren og du kan mærke, at det tynger i underlivet, Det er alt sammen gode tegn og kan være det første tegn på, at din fødsel snart går naturligt i gang.

Ønsker du, at booke en tid til zoneterapi?

Hvis vi ikke har en ledig tid, som passer dig, så ring eller send sms på +45 30 62 12 34.
Vi svarer indenfor én time og laver gerne plads til dig, hvis du skal sættes i gang.

Book online her
Izabella der holder et lille spædbarn
Symbol på fertilitet og fødsel
Babyfod efter igangsættelse af fødsel

Kan man gøre noget selv for at sætte sin fødsel i gang med zoneterapi?

Der er mange ting at gøre, som sætter skub i din fødsel. Det virker dog kun, hvis din krop er moden nok! Og bliv ikke frustreret, hvis du prøver det hele og ingen af delene virker. Din krop fungerer fuldstændig, som den skal, men den gør, hvad den gør og på det tidspunkt, den synes det skal ske, så fortvivl ikke! Når du har afprøvet alle vores tip til igangsætning af fødsel, kan du kontakte os for igangsætning med zoneterapi, så din fødsel kan komme godt i gang. 

R

2) Stimulér brystvorter

Når du stimulerer dine brystvorter, udløser det hormonet Oxytocin, som er et vigtigt hormon i forbindelse med fødslen og som kan være med til at sætte din fødsel i gang. Dine brystvorter vil med stor sandsynlighed være ret ømme, så pas på med at overgøre det. Men generelt er berøring vigtigt, da al berøring udløser hormonet Oxytocin. 

R

4) Hvile

Det er også vigtigt, at du hviler dig, så sørg for at lægge dig ned efter en af dine gå ture. Find en god rytme mellem at være aktiv og dine hvil. Du skal lade op, så du ikke brænder al din energi af på gåturene.

R

1) Gå ture af en times varighed

Når du er gående/stående, har du helt naturligt tyngdekraften med dig som din hjælper. Tyngden kan irritere din livmoder og sætte gang i en masse gode plukkeveer og når der er tilstrækkelig nok af dem, kan de være med til at få sat gang i fødslen, som i starten vil virke som en murren i underlivet og føles lidt som de velkendte menstruationssmerter. Så gå dig nogle ture, gerne 2-4 gange på en dag. Og stop op når der kommer en plukkeve. Når den klinger af, kan du gå videre igen.

R

3) Dyrk sex med manden

Kan du og manden overskue at dyrke sex med den store mave imellem jer, så kan mandens sæd have den gavnlige virkning, at fødslen går i gang. Mandens sæd indeholder nemlig det vigtige hormon prostaglandin, som kan have en igangsættende virkning. Sex alene er dog ikke nok, men prøv med flere af de andre muligheder, som vi nævner.

R

5) Uden mad og drikke...

Duer helten ikke! Det er vigtigt, at du får indtaget rigeligt med væske og spist god, sund og nærende mad fordelt på hele dagen, så dine depoter hele tiden er fyldt op. Du ved jo ikke hvornår du skal bruge en masse kræfter, som en fødsel kræver. Og på dette stadie, hvor du er nu, kan et glas vin også være både gavnligt og afslappende for dig og det kan måske sætte din fødsel i gang naturligt.

Tak for en fin behandling i onsdags hvor jeg var til modning/igangsættelse af fødsels v.zoneterapi. En lille opdatering: Jeg fødte en stor velskabt pige fredag aften ved en lynfødsel.

Alle i familien har det godt og nyder denne første fine tid:-)

Mange hilsener Emili Emili

Hej Izabella,

Bare en lille Update på din behandling i dag. Med det samme jeg kom ned af trappen startede plukveerne, meget kraftige endda. Jeg gik rundt i næsten 1,5 time, bare ligeså stille. Og havde de kraftigste plukveer med få minutters mellemrum.

Nu har jeg så været hjemme i 3 timer og de er stadig kraftige men ikke så ofte. Spændende at se om det udvikler sig men i hvertfald reagerer kroppen på din behandling. 🙂 Christiane

Hej Izabella

Her er en lille opdate på en behandling, jeg fik hos dig. Jeg var inde hos dig torsdag d. 28 januar kl. 13, da jeg gerne ville have sat gang i min fødsel.

Jeg fik veer om aftenen og fødte min lille pige fredag kl. 21.37.

Så mange tak for hjælpen.

Mvh Mette Mette Rønning

Ønsker du at booke en tid?