Zoneterapi til dit spædbarn

Når den lille græder og græder og græder…

Det er i forvejen en stor omvæltning at få et spædbarn i hjemmet. Og når jeres baby samtidig bliver ramt af skrigeture eller tre måneders kolik bliver det ikke nemmere. Ingen ved præcist, hvad det skyldes, men man mener, at det har med tarmsystemets udvikling at gøre. Zoneterapi har vist sig at være en stor hjælp for spædbørn. Det er ikke altid, at der kommer gang i maven helt fra start af, og det er en pinsel og meget frustrerende, når man som forælder er vidne til, at babyen græder og græder uden at trøst hjælper.

Anbefaling fra en nybagt mor

Hej Izabella

Tak for i går. Det var en dejlig oplevelse og jeg er sikker på, at Vilja nød det. Synes jeg kan mærke en forskel i forhold til hendes mavekneb, det virker som om intensiteten er faldet, og i nat kunne hun sove fra dem.

Håber der fortsat er bedring idag og jeg vil huske at lave øvelserne.

Kh Marianna

Hvilken effekt har zoneterapi på spædbørn?

Der er ingen kur andet end tid, men zoneterapi kan dæmpe skrigeturene og hjælpe tarmenes udvikling på vej. I klinikken har vi mange års erfaring med at behandle spædbørn. Det giver ofte gode resultater efter 2-3 gange zoneterapi. Du får også vist øvelser, som du kan lave med din baby derhjemme for at hjælpe maven på vej. Du får også rådgivning omkring amning, så du er sikker på, at der er de bedste rammer for at skabe tryghed og ro for den lille, ny familie. 

Du finder meget let klinikken, som ligger tæt på Kongens Nytorv, hvor der er gode metro og busforbindelser. Har du barnevogn med, kan den stå ugeneret lige udenfor klinikken under et halvtag. 

Da ingen spædbørn er ens, kan det være svært at skrive noget generelt om zoneterapi behandlingerne. Derfor er du mere end velkommen til at kontakte klinikken på 3062 1234 eller på kontaktformularen her på siden.

Ønsker du at booke en tid til zoneterapi?

En behandling til de helt små varer 30 minutter og koster 395-495 kr.
Book online her
Huskdigselv Zoneterapi

Læs, hvordan zoneterapi har hjulpet på fordøjelsen hos Esben og Marie’s lille søn

Vores treårige søn har haft problemer med fordøjelsen siden, at han var helt lille og han startede allerede som spæd med afføringsmidlet Movicol. Det hjalp for en kort periode men problemet forsvandt ikke. Der gik længere og længere tid imellem at der var ”gevinst” og det var pinefuldt for vores søn, da det var en kamp for ham hver gang at han skulle af med noget i bleen.

Vi startede hos Izabella for et halvt år siden og hun foreslog at vi stoppede med Movicol. Behandlingen påvirkede utvetydigt vores søns fordøjelse, efter en gang zoneterapi var og er der ”jackpot” samme dag!

Vi blev efter et stykke tid enige med Izabella om at udvide behandlingen til også kropsterapi. Det har givet vores søn en anden dimension i behandlingsforløbet. Vores søn har via kropsterapien fået større tillid til sig selv og hans omverden og det har betydet at han motorisk har rykket sig, da vores søn har fået en kropsbevidsthed som han ikke havde før, da han er en reserveret og stille dreng.

 

Vi kommer fast en gang om ugen hos Izabella, og der er nu gevinst hver tredje dag mod en gang om ugen tidligere. Sidegevinsten er en meget gladere dreng med mod på fysiske aktiviteter! Vi er ikke i tvivl om, at Izabellas behandlinger har været en afgørende faktor i denne positive udvikling!

Esben og Marie Moestrup Lundsager

Nybagte forældre

Ønsker du at booke en tid?