+45 30 62 12 34 huskdigselv@gmail.com

Zoneterapi til dit spædbarn

Når den lille græder og græder og græder…

Det er i forvejen en stor omvæltning at få et spædbarn i hjemmet. Og når jeres baby samtidig bliver ramt af skrigeture eller 3 måneders kolik bliver det ikke nemmere. Ingen ved præcist, hvad det skyldes, men man mener, at det har med tarmsystemets udvikling at gøre. Zoneterapi har vist sig at være en stor hjælp for spædbørn. Det er ikke altid at der kommer gang i maven helt fra start af, og det er en pinsel og meget frustrerende, når man som forælder er vidne til, at babyen græder og græder uden at trøst hjælper.

Anbefaling fra en nybagt mor<

Hej Izabella

Tak for igår, det var en dejlig oplevelse og jeg er sikker på at Vilja nød det. Synes jeg kan mærke en forskel i forhold til hendes mavekneb, det virker som intensiteten er faldet, og i nat ku hun sove fra dem.

Håber der fortsat er bedring idag og jeg vil huske at lave øvelserne.

Kh Marianna

Liza

Nybagt mor fra 2016

Hvilken effekt har zoneterapi på spædbørn?

Der er ingen kur andet end tid, men zoneterapi kan dæmpe skrigeturene og hjælpe tarmenes udvikling på vej. Jeg har mange års erfaring med at behandle spædbørn og som giver rigtig gode resultater efter 2-3 zoneterapi behandlinger. Jeg vil også vise dig øvelser som du selv kan praktisere på din baby derhjemme. Jeg kan samtidig også rådgive dig omkring amning af din baby, så der kommer mere ro på i den lille ny familie.

Du finder meget let hen til min klinik, som ligger lige efter Kultorvet og tæt på Rundetårn. Har du barnevogn med, så kan den stå inde i opgangen. Der findes også elevator i opgangen.

Da ingen spædbørn er ens, kan det være svært at skrive noget generelt om zoneterapi behandlingerne. Derfor er du mere end velkommen til at kontakte mig på 3062 1234 eller på min kontaktformular.

Ønsker du at booke en tid til zoneterapi?

En behandling til de helt små varer 30 minutter og koster 400 kr.
Book online her
Huskdigselv Zoneterapi

Læs, hvordan zoneterapi har hjulpet på fordøjelsen hos Esben og Marie’s lille søn

Vores treårige søn har haft problemer med fordøjelsen siden, at han var helt lille og han startede allerede som spæd med afføringsmidlet Movicol. Det hjalp for en kort periode men problemet forsvandt ikke. Der gik længere og længere tid imellem at der var ”gevinst” og det var pinefuldt for vores søn, da det var en kamp for ham hver gang at han skulle af med noget i bleen.

Vi startede hos Izabella for et halvt år siden og hun foreslog at vi stoppede med Movicol. Behandlingen påvirkede utvetydigt vores søns fordøjelse, efter en gang zoneterapi var og er der ”jackpot” samme dag!

Vi blev efter et stykke tid enige med Izabella om at udvide behandlingen til også kropsterapi. Det har givet vores søn en anden dimension i behandlingsforløbet. Vores søn har via kropsterapien fået større tillid til sig selv og hans omverden og det har betydet at han motorisk har rykket sig, da vores søn har fået en kropsbevidsthed som han ikke havde før, da han er en reserveret og stille dreng.

 

Vi kommer fast en gang om ugen hos Izabella, og der er nu gevinst hver tredje dag mod en gang om ugen tidligere. Sidegevinsten er en meget gladere dreng med mod på fysiske aktiviteter! Vi er ikke i tvivl om, at Izabellas behandlinger har været en afgørende faktor i denne positive udvikling!

Esben og Marie Moestrup Lundsager

Nybagte forældre

Ønsker du at booke en tid?

Er du barnløs eller i fertilitetsbehandling?

Kom til fertilitetsfyraftensmøde!

Nej, ellers tak!

Dine veninder omkring dig bliver gravide og deler glædesstrålende alle detaljer med dig. Din partner synes, at du taler for meget om barnløshed, cyklus og ægløsning. Og dine kolleger spørger jævnligt, om du ikke også snart skal have børn. Du føler dig ensom, stresset, jaloux, ked af det og meget frustreret. Men der er hjælp at hente!

 

Vi mødes fredag den 5. april kl. 16-19 i vores yogasal. Det er et lukket forum, hvor der er plads til alle dine følelser, frustrationer, tårer, misundelse og latter. 

Arrangementet koster 295 kr. inkl. snacks og drikkevarer.